Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlige erfaringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlige erfaringer

juli 6 2019 - 00:08
Jeg prøver å ta mot til meg til å dra til legen for å bli henvist til psykiater. Jeg har slitt i mange år og orker ikke ha det sånn lenger. Jeg har bodd i utlandet i mange år og ble der tvangsinnlagt tre ganger for selvmordsforsøk
Og det var en helt fryktelig opplevelse som rett og slett hr gjort meg redd for å be om hjelp. Har ingen å snakke om med det, men noen som har noen positivt å dele så kanskje det hjelper??? Kanskje litt rart innlegg dette her, men vanskelig å finne de rette ordene til å beskrive situasjonen.
Avatar

hei

juli 6 2019 - 00:28
Dette er ikke noe rart innlegg. Skjønner veldig godt at du er redd og usikker. det er absolutt ingenting å være redd for!
Har gått hos en psykolog i to år og det har funket veldig bra.
Avatar

Re: Dårlige erfaringer

juli 6 2019 - 00:38
Så bra. Har prøvd psykolog et par ganger , men synes det er fryktelig vanskelig, får ikke helt sagt og forklart, synes det er vanskelig å dele så mye med en fremmed. Synes du deter vanskelig?
Avatar

.

juli 6 2019 - 00:48
Husker det var veldig vanskelig i starten.. men at vi bare fant tonen og fikk en slags connection gjorde det bare så mye enklere.

det kan også hjelpe å skrive ned alt man har lyst til å ta opp/ snakke om. da ´må´man bare få sagt det liksom.. føler at det er mye lettere neste gang, å bare si ting uten å ha noe å lese fra. :)
Avatar

Re: Dårlige erfaringer

juli 6 2019 - 00:52
Det er et godt tips, må bare huske å brenne den lappen etterpå :)
Avatar

.

juli 6 2019 - 00:57
ahahah, det er nok lurt :)
Til forsiden