Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlig periode

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlig periode

jan 19 2016 - 01:18
Første innlegg ever... Følte for å skrive noen ord. Er på vei inn i en dårlig periode. Arbeidsledig, gjeld, har ikke råd til bil ++ Skal egentlig på jobbintervju imorgen, men uten bil kommer jeg meg ikke av flekken. Bor øde, og det går ikke offentlig transport dit. Har prøvd å låne bil, men uten hell. Mister helt motet liksom... Aner ikke hvordan denne posten skal hjelpe, men jeg fikk iallefall sett mine egne tanker på "papir" xD jeg kan jo avslutte med et spørsmål: Hvordan holder dere motet oppe når det butter imot?
Avatar

Å holde motet oppe..............

jan 19 2016 - 15:22
Hei :) Så leit at du sliter med å holde motet oppe - forstår deg så godt. Mitt råd må være å ta èn ting ad gangen - du klarer mest sannsynlig ikke å gjøre noe som helst hvis du tenker på alt på èn gang.

Er det en mulighet å ringe NAV for å få hjelp til transport for å reise på jobbintervju?
Avatar

Hei

jan 23 2016 - 12:57
Er også på veg inn i ein dårleg periode.. Det som hjelper meg er å skrive ned tankene i ei bok eller på papir. Ta som sagt ein dag om gangen, sjå det positive i dei små tinga du likar. Høyre på musikk som gjer til at du klarar å slappe av, ta ein liten gå tur. MEN dette er ikkje enkelt når du ikkje ser lyset i tunnelen i det heile tatt. Du kan sjå på ein god komieserie på nettet, eller ringe ein venn, foreldre osv. Det er mykje som skal til for å jobbe seg igjennom ein slik periode. Ta tida med hjelp.
Har du venner eller foreldre som kan køyre deg til intervjue?
Avatar

Re: Dårlig periode

jan 24 2016 - 14:32
Hvis du bor så øde til at du ikke kommer deg av gårde på noe som helst, så ville jeg faktisk vurdert å flytte....
Til forsiden