Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dårlig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dårlig

juni 2 2022 - 23:49
Jeg føler meg dårlig og svak.sover og sover og vet ikke hva jeg skal gjøre for å komme gjennom dette.Føler meg så slapp og har så vondt i kroppen.Hjelp hva gjør jeg.
Avatar

huttemeitu

juni 6 2022 - 03:03
mrs freak jeg lider med deg
du er nok i en dyp depresjon
det kan gi slike symptomer
jeg vet du har vært gjennom
tøffe ting ca det siste året
men hold bare ut da
med tiden bedrer det seg
i promise my friend!
tenker masse på deg
Avatar

MrsFreak….

juni 7 2022 - 17:28
Hvordan går det med deg? Tenker på deg og håper du har kommet deg opp av sengen :)
Avatar

Takk dere

juni 11 2022 - 21:46
Som bryr dere om hvordan det går men jeg har store problemer med å komme meg opp.føler meg bundet til senga.depresjonen tærer på meg tar fra meg krefter.til slutt sitter jeg helt tom.
Avatar

Hei kattefar

juni 12 2022 - 20:48
Ååå nå ble jeg så rørt at noen kaller meg inspirerende.Tusen takk for en så fin kompliment.Depresjon kan føles veldig ensomt som du skriver og det er det med å være bundet til senga.uansett hvor mye man sover er det aldri nok.Man er aldri uthvilt om man har sovet 12 el 14 timer.Alt føles utrolig håplost.Bare ett stort mørke man føler man aldri kommer ut av.jo lengre man sover av depresjon jo verre for kroppen.Man isolererer seg fra andre og orker ikke noe særlig.jeg har skikkelig smerter i kroppen av depresjon for jeg beveger meg ikke noe særlig.Man er fanget rett og slett.Tusen takk for så fine komplimenter.Håper du skriver mer her så kan vi støtte hverandre.
Avatar

Hei kattefar

juni 12 2022 - 23:43
Jeg må innrømme at nå ble jeg inspirert når du fortalte hvor mye du har klart å gå ned i vekt og kuttet røyken.Det er inspirerende og noe du bør være stolt over.Ja depresjon er som satan.Man har ikke fred.Hele tida den rastløsheten og ja med depresjon henger gjerne angsten med som er like slitsom.Det er utrolig hvor fysisk angsten er.Man føler man får hjerteinfarkt.Man blir fra seg og så urolig.De to følger med fiendene våre.Vi slipper ikke unna dem.De jager og jager etter en og jo mer man flykter fra dem jo mer kommer de.Det er aldri fri i hode.
Avatar

Hei kattefar

juni 13 2022 - 03:11
Nok en gang koselig med komplimenter jeg fikk av deg.Vi må bare kjempe mot dette helvete av depresjon.Gjøre det beste vi kan.
Avatar

Gode ord

juni 13 2022 - 03:27
Hei, ny her jeg også.
Jeg vet ikke hvorfor, men det hjelper meg litt å lese at andre ikke har det lett og skriver om sine problemer, å jeg synes det er så fint at andre bryr seg og svarer på poster, jeg er ikke alene med å ha det vanskelig og det gir meg energi til å hjelpe meg selv :)

Avatar

Hei akershus

juni 13 2022 - 03:39
Så godt å høre at det hjelper deg.Har nok noe med at man føler man ikke er alene om alt når andre også har det slik.Verst er følelsen av å føle seg helt alene i verden.
Avatar

Hei

juni 14 2022 - 09:06
Det er så sant vi har hverandre.tenker masse på deg kattefar.håper det blir bedre.
Avatar

et spørsmål til dere..........

juni 17 2022 - 08:26
Jeg sliter med at jeg føler meg SYK - altså SYK som i MER enn "bare" psykisk syk.

Føler at kroppen "stenger ned" - sakte, men sikkert. Er dette noe dere andre kan kjenne dere igjen i?
Avatar

Hei midtlivskrise

juni 18 2022 - 01:27
Kjenner meg godt igjen jeg med å føle det er noe alvorlig fysisk sykdom.
Til forsiden