Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex noen med god erfaring

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex noen med god erfaring

april 26 2018 - 17:23
Vil gjerne høre om erfaringer på Cipralex , hvor fort man kan forvente effekt? Bivirkninger osv
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

april 28 2018 - 23:48
Enda ikke møtt en person med positiv erfaring når det kommer til Cipralex. Var helt jævlig å slutte, men verdt det. Jeg var i en konstant "zombie" modus, var apatisk til alt når jeg gikk på det. Du må nesten regne med bivirkninger
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

mai 10 2018 - 01:38
Enig med tilfeldigbrukernavn. Har gått på 2 mg i 2 år nå fordi jeg ikke greier å slutte. For meg er å begynne, slutte og nedtrappe på cipralex knyttet til suicidalhet. Det hjelper lite at helsevesnet sier de er ufarlige når de ikke rapporterer bivirkningene og kun dysser problemene ned.
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

mai 10 2018 - 22:20
Jeg brukte cipralex i 1 år.De første ukene var pyton.Alt ble mye verre de ukene før det gikk over.Etter 1 år sluttet jeg bare å ta de for jeg syntes ikke de virket noe.Fikk ingen bivirkninger.
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

aug 3 2018 - 00:58
Jeg starta med antidepressiva selv. Merka ikke anna bivirkninger enn hodepine og svette om natta første uka. Men antidepressiva (SSRI) har ofte samma effekt sa legen min. Jeg merka at jeg ikke hadde no følelser første to ukene. No er dem bare ekstremt bedøvd. Legen min sa det var angsten min som var sterk før, derfor virka dem bedøvd. Ikke vet jeg, men tenker ikke mye mere og hakke angst. Så kanskje hu er inne på no. Kan også tenke mere for fornfuftig og ikke handle på impuls og følelser. Døm skal hjelpe folk å få kontroll på livet og vaner for å takle depresjon ogsånn, som gjør at det blir lettere etterpå.

Vil bare anbefale om du ikke har no kontroll på livet og syns det er en stor grunn til at du er deprimert eller har angst no. For døm hjalp meg mye med å få kontroll, konsentrasjon og fullføre greier. Jeg fikk matlyst, søvn og døgnrytme igjen. Før så var jeg trøtt og hadde lite energi, spiste 1-2 måltider om dagen og sov dårlig.

Men folk er heilt forskjellige! Så det jeg skriver kan være forskjelli for deg. Vi er bygd opp forskjelli og folk reagerer forskjellig på ting. For døm fleste hjelper døm likevel. Prøv en halv uke, hvis døm ikke funker eller bivirkninga er fæle kan du si til legen at du vil stoppe.
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

aug 3 2018 - 01:02
Vil også si at jeg merka effekt på dagen! Og da mener jeg stor effekt. Jeg merka at jeg var spaca ut i noen timer etter jeg tok dem. Jeg tenkte ikke mye og var roligere i kroppen. Det har vart. Også merka jeg det med bedøvde følelser. Til det punkte at jeg ikke hadde non. Negative var at jeg slutta å bry meg om folk en stund. Fordi jeg var apatisk. Fikk pause fra depresjonen. Og en anna ting var at jeg fikk normal matlyst. Men non har masse bivirkninger og merker ikke effekt før etter to uker. Alt i alt var det å ha depresjon, dårlig søvn og matlyst verre.
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

sep 2 2018 - 23:49
Jeg går på cipralex og syns de fungerer helt greit. Det er en lav dose. Jeg gikk på de en gang før og da følte jeg meg totalt nummen og apatisk, men denne gangen virker det som om det går mye bedre. Jeg har følt meg litt nummen noen ganger underveis denne gangen også, og jeg er ikke helt sikker på om det er pga medisinen eller som et symptom på depresjonen, men uansett, anbefaler å bare prøve og se hvordan det føles. Det går uansett an å be legen om å prøve noe annet/en annen dose.
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring.

okt 25 2018 - 13:32
Jeg har lenge slitt med generalisert helseangst. Begynte derfor med cipralex 10 mg, og brukte denne dosen i 5 måneder uten at jeg merket annet en sterk økning i angsten de første ukene. Håpet at medisinen etterhvert skulle skulle redusere angsten, men jeg merket ikke noen bedring. Økte derfor opp til 20 mg og håpet at nå skulle jeg bli bedre. Etterhver som ukene gikk på denne høye dosen så merket jeg gradvis en ny type angst. Sterke katastrofetanker og tvangstanker som jeg ikke hadde slitt med tidligere utviklet seg mer og mer. Nå har jeg brukt 20 mg cipralex i 2 måneder, klarer nesten ikke å gå i butikken eller møte ukjente mennesker lenger. Har i dag bestemt meg for å trappe gradvis ned. Føler meg svært dårlig og handikapped av tvangstankene. Det er som om hjernen er forgiftet og gir meg sterke katastrofetanker. Er det noen som har lignende opplevelser av cipralex??
Avatar

Positive erfaringer!

april 10 2020 - 23:52
For meg var Cipralex redningen. Jeg ble diagnostisert med alvorlig depresjon. Merket bedring etter en uke, og full effekt etter to uker. Den eneste bivirkningen jeg fikk var rare drømmer - ikke mareritt, bare merkelige drømmer. Ellers var effekten utelukkende positiv! Jeg gikk kraftig ned i vekt da jeg var syk, og gikk selvfølgelig noen kilo opp igjen etter jeg ble «frisk». Jeg har holdt den vekten og er fortsatt to klesstørrelser mindre i dag enn jeg var før jeg ble syk. Jeg gikk på tablettene i 11 måneder. De første to månedene uten gikk fint, men jeg merker at jeg er på vei ned igjen, og ønsker å starte opp igjen.
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

april 24 2020 - 00:20
har brukt cipralex flere ganger... ble likegyldig til alt, ga litt mer faen..og fikk slutt på tankekjøret
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

april 25 2020 - 22:57
JEg har brukt det i over et års tid og jeg merker stor forskjell. Det fjerner så klart ikke de underliggende problemene , men jeg følte at jeg ikke ble så hysterisk og på gråten hele tiden. Lettere å komme gjennom hverdagen uten at det er en berg og dal bane.
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

juni 22 2020 - 04:01
Andre runde med cipralex. Kombinasjonen med kognitiv terapi var bra for meg. Svetter som fy på natta ellers bra. Hadde ikke store problemer med å slutte sist. Litt mer ustabilt nå. Mangler jo den ene. Men fast bestemt på å fortsette å kjempe. Ikke gi opp ❣️❣️❣️
Avatar

Re: Cipralex noen med god erfaring

juli 19 2022 - 19:36
Kjøp Cipralex - https://onlinecheappills.com Jeg har brukt Cipralex i mange år. Tar de for angst og depresjon. For meg så er Cipralex helt fantastisk. Cipralex sørger for at jeg klarer å holde hodet over vannet og at verken angsten eller depresjonen blir for overveldende for meg og tar fullstendig over hverdagen.
Til forsiden