Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex - IGJEN..........

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex - IGJEN..........

juni 23 2016 - 11:49
Vet ikke hvor jeg vil med dette spørsmålet egentlig.................... For om 2 sier "slutt" - og 2 sier "øk" - så er jeg like langt liksom :P

Gått saaaakte opp (1mg ad gangen) på Cipralex siden 16.mai - nå tar jeg hele 6 mg, men det fysiske slår meg helt ut. Har så vondt så vondt i hele kroppen - jobber nå med mindfullness spesielt når jeg legger meg om kvelden for å prøve å få kjevene til å slappe av når jeg sover.

Sover greit på natta, men er stuptrøtt på dagen - og lengter stort etter sengen i 22-tiden hver kveld.

Ser tilbake og ser at grunnen til at jeg sluttet på Efexor var alle fysisk "vondter" - selv om den gjorde meg (etter mange mnd) NOE godt psykisk. Disse vondtene satt i også fra perioden på 3,5 mnd fra jeg sluttet med Efexor til jeg begynte på Cipralex.
Er det ikke slik at noen kropper rett og slett ikke tåler slike medisiner? Jeg opplever hver eneste nye mg som et rent helvete og vet ikke hvor lenge jeg klarer å stå i dette.

16.mai til idag på 6 mg - hadde bestemt meg for å holde ut til 16.august og SÅ ta en avgjørelse, men nå er jeg så usikker igjen. Våger ikke stoppe - våger ikke gå opp - våger ikke stå på 6mg.

Er det mulig å bli mer vaklende og usikker............................ :P
Avatar

cipralex

aug 14 2016 - 02:13
Cipralex er noe herk etter min erfaring. Eneste som noen gang har hjulpet meg er seroquel som hjalp på alle måter. Men les på felleskatalogen om bivirknininger som det er vanlig å få mens slutter, en kan og få selvmordstanker en stund etter at en har slutta lurt å være obs på at slikt kan være pga medisinen. Anbefaler ikke den medisinen :-( prøv heller med psykiske foretak som selvhjelp.
Til forsiden