Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Burde jeg fortelle noen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Burde jeg fortelle noen

nov 13 2016 - 18:24
jeg har i flere dager ønsket å ta mitt eget liv. Jeg har for 2 år siden gått rundt i et helvt år å villet forsvunnet fra denne verdenen. Men denne gangen er det annerledes. Det føles så riktig, så varmt. Jeg føler at ingenting blir som jeg vil. Og jeg orker helt ærlig ikke prøve mer. Men samtidig ønsker jeg hjelp. Problemet er at jeg skammer meg. Jeg skammer meg over at jeg igjen har blitt deprimert. Jeg har skuffet meg selv. Jeg blir værre enn det jeg var før. Hvordan kunne jeg la meg selv bli slik en taper? kan jeg ikke tenke normalt? kan jeg slutte å være slik en pyse å bare gjøre det jeg sier jeg skal. Jeg får ikke til å ta livet mitt, får ikke til å fullføre noe som helst. Jeg er en feil. Helt ærlig vil jeg fortelle moren min, kjæresten min flere personer om hvordan jeg har det. Det er annerledes enn forrige gang. Forrige gang brakk jeg sammen hver gang noen spurte meg. Psykolgoen, helsesøster, leger. Kanskje jeg har blitt vant til denne følelsen? Men samtisig vil jeg at den skal slutte. Jeg vil bli frisk. Jeg vil glemme disse problemene. Men jeg klarer ikke si ifra. Det er låst inni meg. Jeg prøver å trenge det ut men det blir dratt tilbake i dypet - meg selv.
Avatar

Re: Burde jeg fortelle noen

nov 13 2016 - 18:52
Jeg tror du trenger en person som kan dra deg ut av det. En person som virkelig spør og graver for å dra ting ut av deg. Jeg er veldig sånn, men øver meg hver gang på å fortelle det jeg tenker, fordi jeg har skjønt at han jeg snakker med om alt mulig ikke er tankeleser. Kan gjerne sitte i 4 timer å tvinge meg selv til å fortelle han en liten bisetning, gjør det tilslutt, også står det kanskje mellom liv og død for meg når jeg sier det, mens for han, så er det vanlig diskusjonstema. Tror du trenger en øvelse i å prøve å uttrykke deg, hos en som du stoler på.
Vet det er vanskelig å stole på andre, jeg selv gjør det ikke. Men jeg har virkelig vært heldig med min følgesvenn som jeg fant på et ungdomshjem. Kanskje du burde gjøre det samme ?

Jeg ville prøvd å ligge i armene på en person og prøvd å tvinge seg selv til å snakke, trenger ikke være mye, men en liten bisetning. All øvelse hjelper, i tillegg slipper du å se ansiktet til personen og ligger trygt, mye lettere.
Et siste tips, det letteste er hvis det er en som har kompetanse på slike områder, ikke nødvendigvis en psykolog, men en person som har erfaring med livet, for det kan hende at han kanskje har noen gode innspill å komme med ?
Lykke til <3
Til forsiden