Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Brintellix

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Brintellix

des 19 2019 - 14:01
Noen som har GODE erfaringer med Brintellix? Nettopp startet, trenger sårt litt oppmuntring. ❤️
Avatar

Re: Brintellix

des 26 2019 - 22:09
Jeg har gått på 20mg Brintellix i over ett år nå, og det fungerer greit for meg. Men det var veldig vanskelig i starten. Det føltes ut som at det gikk verre før det ble bedre. Jeg prøvde også en liten periode å slutte med medisinen, uten å forhøre meg med lege. Det var veldig ubehagelig å føle seg så "tom" på en måte. Det var en stor tabbe å gjøre dette. Merket stor forandring til det verre etter noen uker, så jeg startet opp igjen. Det var en turbulent måned, men når jeg fikk det oppe å gå igjen som vanlig, så ble det mye bedre.

Så hold ut de første ukene/måneden, og aldri slutt uten å høre med lege først. Man kan trenge nedtrapping etc.
Men mine erfaringer med brintellix er hovedsaklig positive.
Avatar

Brintellix

jan 21 2020 - 19:29
HAr gått på dem i ca 2 uker nå. Merker at jeg er forferdelig rastløs å føler meg litt rådvill til tider. Merker at lunten er også veldig kort så jeg krysser fortsatt fingrene for at det skal bli bedre snart. En del hjertebank på kvelden også.
Avatar

Dårlig effekt på angst!

mars 2 2020 - 00:49
Sluttet akkurat med det på grunn av liten effekt. Gikk på 10mg så opp til 20 uten å merke noe annet enn at jeg fikk mer angst og rastløshet. Kan sikkert funke om du er i kjelleren med lavt energinivå men medesinen gjør mer noradrenalin tilgjengelig mellom synapsene så man kan få økt angst og rastløshet. Derfor jeg sluttet med det. Det er i grunn en dårlig medisin i min mening med liten effekt ut over placebo. Cipralex funker mye bedre, særlig på angstlidelser. Men vi er jo alle forskjellig.
Avatar

Virker ikke mot angst

juni 5 2020 - 22:30
Hei,
Jeg har prøvd ut Brintellix , har vært oppe i 10mg men min angst ble bare verre og verre. Jeg sliter med at jeg tåler dårlig endringer så må bruke lang tid på opp og nedtrapping. Er nede på 5mg nå etter 3 uker men tør ikke kutte ut enda. Flere som er plaget med veldig økt angst ved nedtrapping? Jeg liker ikke ta Sobril men nå er det nesten daglig. Brintellix har overhodet ikke gitt noen god effekt på angst
Til forsiden