Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Blir det noen gang bedre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Blir det noen gang bedre?

okt 5 2021 - 14:48
Jeg har i lang periode slitt med depresjon. Det har skjedd mye i livet som jeg alltid føler går imot det jeg trenger og ønsker, men jeg hadde en helt fantastisk kjæreste som virkelig hjalp meg gjennom dagene. Alt føltes så riktig med henne. Hun forstod meg og aksepterte meg, fordi hun også hadde noe hun selv slet med. Men så ble det slutt med henne. Hun måtte gjøre det slutt for å få alenetid til å finne tilbake til seg selv. Og nå sitter jeg her. Føler meg helt alene, har ikke så mye penger og de få gangene jeg og vennene mine finner på noe, klarer jeg ikke å få noe glede ut av det. Dagene føles som år og jeg er bare lei av alt. Sånn har det føltes i ca 2 år, og frykter det aldri blir bra igjen..
Avatar

Re: Blir det noen gang bedre?

okt 7 2021 - 20:30
I feel that.
Avatar

Hei!

okt 11 2021 - 12:06
Ja, det kan bli bedre, man kan bli bedre av angst og depresjon. Men man må gjøre sine gleder små og sette seg små, små mål får å gjøre endringer i riktig retning. Forsøk med mindfulness, det vil endre på gamle tankemønstre og mange aha opplevelser på hvordan du tolker situasjoner osv. Man kan ikke forventet at en gang i fremtiden så vil alle utfordringer og vansker forsvinne og alt løser seg, men man kan gjøre det beste ut av her og nå, lære seg til å være takknemlig for det man faktisk allerede har. Dette kommer nok også med alder og modning.

Ta også godt vare på deg selv, fysisk og psykisk helse henger også sammen og påvirker hverandre.

Til forsiden