Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Blir aldri trygg med livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Blir aldri trygg med livet

juli 7 2017 - 17:50

Hei. Jeg trenger bare å lufte litt. Slutten av 20 årene og har et barn på snart 1,5år.. Vi har leilighet og har for litt siden kjøpt oss hus. Et altså nokså normalt liv. Men jeg sliter med angst og depressive følelser rundt alt. Jeg har akkurat sagt opp jobben pga et nytt jobbtilbud. Har forsåvidt trivdes godt med kollegaene mine men ikke vært så fornøyd med selve jobben. Var mye sykemeldt i svangerskapet og følte meg som en byrde på jobb. I tillegg har jeg måttet jobbet deltid pga manglende barnehageplass. Etter dette har jeg ikke følt meg velkommen tilbake på jobb. Sjefen har jeg alltid hatt et godt forhold til, trodde jeg. Rett etter jeg informerte om oppsigelse ble dette fortalt av sjefen til nestleder, og kunne høre tydelig at de fleipet og køddet bak den lukkede døren. Dette var svært sårende og har følt meg veldig lurt av falskhet.
Gjennom hele livet har jeg slitt med selvtillit, aldri følt meg likt, og har vansker for å beholde venner. Føler jeg aldri finner en plass jeg hører hjemme og at alle snakker bak ryggen min. Det gjør så vondt og jeg vet ikke hva jeg gjør feil. Hvordan jeg kan bli bedre likt.
Jeg sliter med søvn og tenker på alt om natten. Økonomien med tanke på det nye huset (boligmarkedkræsj), jobben, nye jobben, familie, kjæresten, sexlivet (Så og si total mangel på sexlyst - vanskelig for å tenne på kjæresten).
Jeg vet ikke hvilke grep jeg skal gjøre for å bli mer fornøyd med livet. Jeg gråter mye - og er sliten hele tiden. Er så redd for å sitte igjen med ingen venner. Og er redd kjæresten til slutt vil gi meg opp -siden jeg aldri føler meg trygg.. hva gjør man?
Jeg har ikke opplevd noe så grusomt at det er en skikkelig grunn til at jeg er så deprimert og har det så vanskelig med meg selv. Hva er derfor galt med meg?
Avatar

Re: Blir aldri trygg med livet

juli 9 2017 - 00:32
Kontakt fastlege eller psykisk helseteam (e.l) i din kommune og be om hjelp!
Jeg hadde det noe tilsvarende, og fikk endelig samlet meg til å bli henvist videre. Angrer ikke på det! Jeg har alltid vært ekstremt negativ til medisinering av psykiske ting, men medisin hadde veldig god effekt på meg og jeg fikk et nytt liv av det og noe terapi. Jeg har til og med begynt å bli noe venn med min svigersøster som jeg omtrent ikke har vært på talefot med. Tydeligvis har mitt humør og min innstilling mye å si! :)
Til forsiden