Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ble reddet i går

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ble reddet i går

okt 22 2015 - 09:39
Holdt på å ta mitt eget liv i går, mørket ble bare altomslukende og verden sluttet liksom å eksistere. Jeg ble dratt ned av rekkverket i det jeg lente meg bakover og skulle la meg falle. Målet var å endelig få ro. Jeg ligger nå tvangsinnlagt og venter på legen, høre hva de tenker videre, vil forsatt dø, men har ett lite frø i meg som ikke vil dø. Politimannen som dro meg ned sådde dette frøet, han ba meg ikke gjøre det, sa at jeg virkelig ikke fortjente disse følelsene og at han helt oppriktig mente at han ville jeg skulle være her, at verden ville bli litt rikere med meg i den.
Avatar

Re: Ble reddet i går

okt 22 2015 - 10:00
Hold fast på det lille frøet! Verden vil bli fattigere uten deg. Hold ut. *klem*
Avatar

Re: Ble reddet i går

okt 22 2015 - 10:07
Er nå tvangsinnlagt i innen 10 dager, vet ikke om jeg klarer dette, kan jeg takle dette?
Avatar

Re: Ble reddet i går

okt 22 2015 - 10:22
Du takler dette. Du har kvalifiserte mennesker rundt deg du kan prate med, bruk det for det det er verdt. Blir tankene for vanskelige, ta kontakt med personalet. Er det kjedelig, få noen til å finne en bok, en film eller noe annet som får tankene bort fra det vonde. Du klarer det!
Avatar

Re: Ble reddet i går

okt 22 2015 - 14:17
Takk for rådene dine, du fikk meg til å slappe litt av. Dette er veldig tøft for meg, klarer ikke å snakke om hva det er som er galt. Er vant med å sette på en maske late som alt er bra, vet ikke hvorfor, blir alltid imponert når folk som sliter er åpne om det. Hvorfor klarer jeg det ikke ser på det som en stor skam, men bare når det gjelder meg. Ikke lett å være innelåst, alt dette er nytt for meg.
Avatar

Re: Ble reddet i går

okt 22 2015 - 14:28
Jeg har vært der jeg også, og det er sannelig ikke enkelt å være innelåst og fullstendig ute av kontroll over eget liv. Men, akkurat nå er det best at du er der du er, fordi de vil passe på at du ikke utgjør en fare for deg selv. Det med å sette på seg en maske vet jeg også veldig mye om, men det er først når du lar masken falle at du virkelig kan få hjelp. Ingen kan hjelpe deg fullt ut hvis de ikke vet hva som plager deg. Og kjære du, det er absolutt ingenting å føle skam over, du har det vanskelig og fortjener å ha det bra. Bryt sammen, gråt deg tom sammen med noen, da går det overraskende bra å fortelle etterpå. Jeg er her hvis du vil prate mer. *klem*
Avatar

Re: Ble reddet i går

okt 22 2015 - 14:59
Takk kjære deg, vil gjerne prate mer med deg. Klem
Til forsiden