Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bipolar uten utsikt til å bli frisk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bipolar uten utsikt til å bli frisk

april 18 2019 - 23:59
Jeg er sliten av å aldri bli frisk.
Kjenner at det tærer på. Har veldig bra perioder men når depresjonen kommer så er det så innmari tungt. Følelsen av ensomhet er også noe jeg sliter med. Jeg er uføretrygdet på grunn av sosial angst og at jeg bipolar.
Jeg har venner men føler meg likevel ensom.

Har alltid vært en som hjelper andre og er der for andre. Men merker at det ikke er så mange som er der for meg. Jeg er ikke den som sier ifra når jeg har det vondt heller, for jeg vil ikke være en energityv som stjeler den positive energien til mennesker.
For jeg vet hvor nedfor jeg kan bli av å høre på andre som sliter. Og jeg ønsker ikke å utsette andre for det. Så jeg tar på meg en maske for å skjule hvordan jeg egentlig har det.

Jeg bruker ikke noe medisiner fordi det er for mange bivirkninger. Det går greit uten, men jeg blir litt hyper i perioder, noe jeg synes er utrolig deilig. Da trener jeg masse og har masse prosjekter, som det sjelden blir noe av. Men jeg elsker når det bobler av overskudd og iver. Ellers sitter jeg mye foran datamaskinen og ser serier eller youtube videoer for å ikke tenke for mye. Trenger ofte distraksjon fra mine egne tanker, de kan bli veldig negative. Sliter med selvmordstanker også, noe jeg har slitt med siden barndommen. Men de klarer jeg å håndtere.

Pleier alltid å få en dårlig periode ved påsketider. Eneste var i fjor så gikk det veldig greit. Har merket det i flere uker at det har byget seg opp nå til en ordentlig negativ smell. Har vært lagt inn før men kommer aldri til å legge meg inn igjen frivillig. Det var en ordentlig negativ opplevelse. Et par stykker som jobbet der skulle aldri fått lov til å jobbe med mennesker.

Håper andre som sliter får det bedre, skulle ønske det var lettere å leve.
Ønsker dere alt godt!

Meg
Avatar

Re: Bipolar uten utsikt til å bli frisk

juni 16 2019 - 14:30
Veldig trist fordi jeg kjenner meg selv igjen i dette. Det verste med ensomheten er at man føler seg ensom selv når man har venner og familie. Kanskje du isolerer deg også.
Avatar

Re: Bipolar uten utsikt til å bli frisk

juni 16 2019 - 17:40
Hei!
Hva gjør du for å komme deg gjennom de dårlige periodene?

Du skriver at du ikke bruker medisiner pga bivirkninger. Da lurer jeg på om du har prøvd Lamictal? Den skal gi veldig lite bivirkninger!
Til forsiden