Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bipolar lidelse som barn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bipolar lidelse som barn

feb 28 2023 - 09:26
Hei. Jeg lurer på om dere med bipolar lidelse hadde symptomer allerede som barn? Da tenker jeg på barneskolealder. Eller hadde andre type "vansker"?. Kan dere huske at dere allerede sleit med feks humørsvingninger som barn? Eller mani/depresjonslignende problemer? Leser at barn ikke alltid har klassiske symptomer, men noen har det også allerede i ung alder. Lurer på om barnet mitt har dette. Faren har bipolar lidelse. Jeg blir veldig takknemlig for svar om noen vil fortelle hvordan de fungerte som barn.
Avatar

Barn

mars 4 2023 - 22:38
Hei. Det stemmer at barn ikke får bipolar lidelse som diagnose, og kan først få denne i ungdomsårene. Det man imidlertid ser er lignende symptomer som hos adhd hos barn som senere får bipolar. Dvs konsentrasjonsvansker og atferdsvansker, og svigninger i humør og motorisk uro.
Til forsiden