Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bipolar i Vestfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bipolar i Vestfold

okt 26 2015 - 15:40
Hei!

Jeg fikk diagnosen bipolar lidelse for 8 år siden etter en del undersøkelser/samtaler hos lege, psykolog og psykiater. Flere typer medisiner ble utprøvet og etterhvert fikk jeg noe som fungerer tilnærmet bra. Helt bra er jeg ikke og det skyldes bivirkninger jeg får av den ene typen medisin jeg bruker. Jeg tar daglig Cipralex, Litium og Lamictal så frokosten er sikret for å si det sånn.

Mine venner, de nærmeste, vet jeg har denne lidelsen og det er nødvendig først og fremst for at de skal forstå at jeg ikke kan være med på alt til enhver tid, vi må gjøre såkalte "kanskje avtaler". Allikevel er det umulig for de å sette seg inn i hvordan jeg opplever hverdagen og derfor hadde det vært veldig fint å ha noen med samme lidelsen å skrive med, utveksle erfaringer og dele noe av hverdagen.

Hilsen mann 1969modell
Til forsiden