Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bipolar depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bipolar depresjon

aug 3 2016 - 18:10
Jeg er nede igjen. Tankene er dystre og kroppen min føles ikke som min egen. Når jeg ser meg i speglet så ser jeg bare mørke, jeg er der ikke.

Jeg sover bort dagene og ligger våken av og til om nettene og tenker på alt jeg ikke vil tenke på.Det har vært sånn i 2 måneder nå. Jeg er mislykket, ekkel og syk. Ingenting gir mening. Mest har jeg bare lyst til å flykte fra meg selv.

Jeg må ha rutinene tilbake. Strukturen jobb og skole gir. Men vil jeg klare det? Vil jeg kunne gå tilbake til normalen etter en sommer med dette?
Hvordan?
Avatar

Ønsker deg det beste

aug 24 2016 - 21:42
Sommeren min ble heller ikke som planlagt. Har tenkt på mye vondt mange av dagene. Jeg gledet meg så uteolig mye til skole fordi jeg tenkte det vonde ville gå bort. Ikke alt blir som enn ønsker, og tankene fortsetter fortsatt. Jeg har allikavel fått mye godt ut av skolestart som jeg kan sette pris på. Poenget mitt er at det skjer gode og dårlige ting. Ikke hele tiden, men i løpet av livet. Vi takler situasjonen på ulikt vis, som gjør verden urettferdig.

Jeg vet du kan klare det! Det jeg ikke kan love er at alt går tilbake til normalen så fort. Ting tar utrolig lang tid og det er tungt hver dag.

Det eneste jeg kan anbefale er musikk og joggeturer. Det gir i hvertfall meg ny energi. Lovsang hjelper meg også mye, og tror det kan hjelpe andre uansett om man er religiøs eller ikke. Håper du kan finne roen og nyte livet om ikke alt for lenge.
Til forsiden