Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bipolar 2, jeg ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bipolar 2, jeg ?

des 1 2016 - 02:14
9 dagen nå med nedstemthet. Gråteanfall kommer og går. Ingen livsgnist.Ser på sider med teknikker for Gjøre ende på livet.omtåket og virkelighets fjern. Ingen interesse for de rundt meg (3 små barn), spiser veldig lite.
Ukene Før var konge. Energi i 100, sosial, ivrig i praten, kreativ med mange prosjekter , satt oppe om nettene, søkte forbrukslån selv om jeg har mange fra Før. Tankekjlr om alt jeg skal. Vil reise i fremmedlegionen eller andre plasser hvor jeg mener jeg er uovervinnelig.
Slik har det Vært lenge nå, snart 1 år.
Familie er sliten, jeg er sliten.

Råd her inne? Noen som kjenner seg igjen. Noen som kan hjelpe meg litt.
Avatar

Re: Bipolar 2, jeg ?

feb 2 2017 - 09:51
Lamictal og/eller litium har hjulpet mange bipolare, og er grunnen til at jeg selv vurderer å prøve disse. Ut fra det jeg har lest skal dog Lamictal forebygge depresjoner bedre enn (hypo)manier. Og dette kun på meget lang sikt. Slik du beskriver atferden med forbrukslån og impulsiv atferd kan det virke som mani-siden er destruktiv, og det er, slik jeg forstår det, kun litium som forebygger dette effektivt. Det er neppe noen klar grense mellom bipolar I og II. Det er ikke to forskjellige lidelser. Bare pass på at de ikke setter deg på SSRI-medikamenter som foreskrives mot "vanlig" depresjon. Bipolare klikker visstnok ofte på dette.
Avatar

Ovenfor haa helt rett

feb 2 2017 - 19:03
Men nå tar jeg lamictal for hypomani og ikke depresjon.1 venn og bekjent tar lithium mot depresjon og vi alle fungerer bra. :)

Men hold deg unna anti depressiva/ssri, bipolare skal ikke ha det i det hele tatt dog de fleste desverre skriver det gjerne ut ved siden av. Men angående ditt spørsmål om bipolar 2 så ville jeg nok nesten sagt ja det høres sånn ut fra det lille du skriver der. Kan kjenne meg igjen i det du skriver hvordan jeg var før.
Til forsiden