Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bekymret venninne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bekymret venninne

juni 28 2017 - 23:58
Hei, jeg er litt bekymret for venninnen min. Hun selvskader (ikke grovt, men det er fremdeles selvskading). Hun mister snart et nært familiemedlem som ligger for døden. Det virker som om det på en måte graver seg inn i henne.

Jeg sliter selv med depresjon og jeg har noen virkelig fæle dager hvor jeg ikke klarer noe. Jeg trøster henne og får henne i bedre humør... virker det som.. men jeg vet aldri om hun skjuler følelser.

Når hun ser mine kutt.. Så vil bare hun også kutte seg. Som om hun tror det er en konkurranse.. Derfor prøver jeg å skjule mine kutt og prøver å virke glad for hennes skyld. Men jeg vet jeg ikke klarer dette alene. Jeg klarer det ikke om jeg har egne dager der jeg ikke har motivasjon i det hele tatt.. Hvordan kan jeg få henne til å gå med på å snakke med helsestasjon for ungdom eller lignende? Det virker som om hun ikke har lyst til det, og jeg har ikke lyst til å presse henne, men hun trenger virkelig noen å snakke med.. Hjelp?
Til forsiden