Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bare motgang

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bare motgang

jan 23 2021 - 01:05
Je orke itj mer. For hvert skritt je tar fremover så slår universet meg 5 skritt tebake. Depresjon, angst, ptsd.

Hysj, hysj, det går bra."

Ke har je gjort for å fortjene det her? Ke må je gjør for å få det te å slutte? Je ønske bare folk godt. je prøve så godt je kan men je føle meg aldri sett eller hørt. I 12 år har je kjempa mot det her alene, Je e bare i live fordi je vil itj såre de siste i familien. Hunden min avvise meg, alle avvise meg. Men en vakker dag så kanskje det tar slutt, vil je få fred kanskje? Men ke e løsningen på det, å det svare je kjem opp med frykte je.. Je vil leve, je vil vårrå glad, men det virke itj som det lar seg gjøre.
Avatar

altså

jan 23 2021 - 04:49
trist lesning
men fint du enda evner
å tenke på familien
men du har kjempet
skriver du blandt annet
i 12 år alene
ikke rart du er sliten da
du trenger
psykiatrisk hjelp!
håper det går i boks <3
Avatar

Er her

jan 23 2021 - 21:24
Synes det er trist du føler det slik. Jeg sliter også med depresjon og sliter med å se lyset i enden av tunnelen, men jeg velger å håpe at det blir bedre. I fjor klarte jeg å komme meg ut av depresjonen ved å trene og spise riktig, men så kom det plutselig tilbake med full styrke. Jeg prøver å tenke at jeg klarte å komme meg ut av mørket én gang, så jeg skal søren meg klare det en gang til. Du er sterkere enn du tror <3 håper det hjalp deg noe å bare få innrømt det for noen at du har det kjipt. Ellers bør du oppsøke psykolog, du har ingenting å miste på det.
Til forsiden