Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bare føler for å skrive noe om å være lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bare føler for å skrive noe om å være lei

okt 18 2015 - 22:56
Vanskelig å ha språk for indre smerte alltid. Jeg har det vondt og vet det blir bedre selv om "det" ligger der hele tiden. Men nå har jeg det vondt og kjenner på mitt livs meningsløshet. Mitt liv i seg selv frakoblet andre. For min egen del. Er jeg lei av kampen, lei av følelser og angst.Lei av å leve for gode perioder. Tror ikke de er verdt smerten. Lei av å mestre og stå i det når andre slipper. Lei av å være alene. lei av tomhet og tungsinn, lei av å banke meg selv.

Avatar

Re: Bare føler for å skrive noe om å være lei

okt 20 2015 - 15:40
Høres ikke som du har det godt for tiden. Vondt å lese hvordan du har det. Håper med tiden og med hjelp fra andre mennesker at du vil få det bedre. Jeg har tro på at ting kan snu og livet kan bli bra igjen for deg.
Avatar

Re: Bare føler for å skrive noe om å være lei

okt 20 2015 - 22:38
Takk for fine ord:-)
Avatar

Du er i hvert fall ikke alene

okt 21 2015 - 14:32
om å føle det slik... Vet at det muligens hjelper lite når man er låst i sine egne negative tankemønstre, men ikke alt er som det ser ut. Den smerten man føler er noe av det vondeste og kjipeste som finnes. Tomhet og meningsløshet, savn og skam. Det er i hvert fall slike følelser som går igjen hos meg. Føler rett og slett ingen vits i noe... Det er så lett for andre å si at man bare skal skjerpe seg, komme seg ut, trene, være med andre osv. Men noen ganger virker det umulig.. Hvorfor skal man gjøre noe når man ikke får noe glede av det selv??

Sender deg en klem og et håp om at ting snart skal bli bedre. Selv om det er vanskelig å stå i slitet, så er det oftest verdt det til slutt. Bare prøv å godta at nå er ting vanskeligere, det kommer ikke til å være sånn for evig.. Hold ut=)
Avatar

Re: Bare føler for å skrive noe om å være lei

okt 22 2015 - 15:20


Fikk litt fred av ordene "ikke alt er som det ser ut. Og prøver å huske de ordene for meg selv. Ikke alt er som det ser ut. Takk.
Til forsiden