Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Arbeidsnarkoman?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Arbeidsnarkoman?

april 5 2017 - 20:15
I blant mistenker eg både den eine og den andre for å vere arbeidsnarkoman. Dette er velfungerande, men kanskje einspora, menneske som er respekterte og ikkje slit psykisk.
Men litt lesing om teikna på arbeidsnarkomani viser at eit av dei sju punkta som vert rekna som typiske bør vere av interesse her. Og det er at ein som slit med skuldkjensle, angst, hjelpeløyse eller depresjon lett druknar slike tankar i arbeid. Ein arbeider og arbeider og fortrenger desse negative tankane, men dei kjem sterkare tilbake straks ein legg arbeidet frå seg.
Trur kanskje fleire enn eg bør finne glede der ein er, og ikkje arbeide seg helselaus for å kome oppover rangstigen.
Avatar

Re: Arbeidsnarkoman?

april 6 2017 - 14:01
Veldig sant. Har det sånn selv, men jobber med å tåle at jeg ikke gir alt og gjør alt perfekt lenger. Får fortsatt dårlig samvittighet, men vil nå si jeg har blitt bedre. Her hjemme er jeg bedre på å slappe av, men kommer det gjester er det litt av det samme. Da må alle bli imponert og gjort til lags.
Ekkelt det der.
Avatar

Re: Arbeidsnarkoman?

april 14 2017 - 12:05
Ja jeg er sikkert en arbeidsnarkoman..

men jeg har ingen venner og lite familie.. Er hele tiden alene på fritid og ferier. På skolen var jeg hele tiden alene i friminutter og slikt og det er litt vanskelig å få venner i voksen alder når man ikke har hatt det i barndommen.... jeg er vandt til å være alene og at ingen vil være med meg eller ha noe med meg å gjøre. jeg finner mine egne ting å gjøre og slå ihjel tid.

Arbeid gir meg en form for tilhørighet og at jeg har noe verdi.. slipper å føle seg utenfor.

Til forsiden