Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst, depresjon og selvmedesinering

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst, depresjon og selvmedesinering

okt 19 2021 - 19:28
Har slitet med angst og depresjon i snart 13 år. Var sykemeldt ett år hvor jeg gikk til behandling type samtale terapi og kognitiv gruppe terapi. Etter 1 år med dette ble jeg ner eller mindre bare sendt tilbake hvor psykologen sa hun ikke kunne hjelpe meg og anbefalte å sette meg på stemnings stabiliserende. Jeg endte med å hente ut å levere resten samme dag, da mitt syn på dette Erlik kjemisk lobotomering.
Dog her sitter jeg snart 13 år senere, tilsynelatende "fungerende" da jeg har begravd meg i jobb og skole for å slippe unna mitt eget hode... og når jeg ikke har gjort det har jeg løst det med rus og alkohol men alle fasader bryter sammen til slutt, jeg fikk meg en skikkelig knekk her om dagen hvor alt jeg har undertrykt over så mange år og medisinert bort med dårlig vaner bare kom tilbake og slo meg 100 ganger værre. Denne ganger har jeg dog et litt annet syn på ting. Jeg skjønner at vist jeg ikke gjør noe og endrer livet mitt vill alt som er viktig for meg forsvinne og jeg vil mest sannsynlig ikke se nyåret komme. Uansett poenget mitt er, jeg har blitt satt på sobril for en lit periode for å gjøre nykterheten litt enklere, har fått en plan på det og fått streng beskjed om at når den planen og eska er fullført så er det ikke noe mere. Også har jeg da blitt satt på de beryktede medikamentet cipralex. Og her kommer da det egentlig spørsmålet mitt, hva slags erfaring har folk med cipralex? Jeg er veldig bestemt på at dette skal bare være en hjelpende hånd fram til jeg kommer meg på bena igjen, da jeg ikke vil gå på slike ssri medikamenter i lengere tid, men jeg ser behov for et lite ekstra dytt akuratt nå. Ser det er utrolig mange forskjellige meninger angående cipralex, og veldig mange negative . Men det må jo være noen posetive historier der ute, da det fortsatt brukes i stor grad rundt depresjon og angst.

Sorry for lang essay
-c
Avatar

Re: Angst, depresjon og selvmedesinering

okt 19 2021 - 22:28
Det du beskriver her virker som en behandlingssvikt. Har du vært i kontakt med Pasientombudet?
Til forsiden