Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Anfall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Anfall

nov 19 2016 - 17:13
Det er alltid det samme. Jeg er deprimert. Men før jeg vet ordet av det, elsker jeg livet og tror jeg er over denne depresjonen. Men pang, så får jeg anfall. Gråter flere timer og stenger meg inne på rommet mitt. Gang på gang skjer dette. De dagene jeg har det bra og er glad, får jeg på en ekkel maske. Jeg tror jeg er så mye bedre enn de andre. Eller later jeg bare som? Den masken faller av med engang anfallet treffer meg. Jeg føler meg verre enn noengang. Og da er det eneste alternativet å kutte meg selv. Men noen ganger er det ikke nok. Noen gang må det til verre handlinger. Jeg skammer meg så, og jeg vil ikke si dette til kjæresten i frykt for at han blir skremt vekk eller lei av meg for å ha påført han sorgen jeg har inni meg selv 24/7. Jeg trenger hjelp. Jeg trenger så jævlig hjelp.
Avatar

Re: Anfall

nov 21 2016 - 21:16
Ja, det tenker jeg også. At du trenger hjelp.
Du har det ikke noe bra slik som du har det nå.

Har du snakket med legen din om hvordan du har det? Det er vel bare han som kan henvise til folk, for eksempel en psykolog eller innleggelse en plass om du ønsker det, som kan hjelpe deg.

Du kan jo også prøve hjelpetelefonen her på dette forumet, om du trenger noen å snakke med litt akutt.
Til forsiden