Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Andre forum

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Andre forum

jan 15 2017 - 15:32
Tenkte etter innlegget mitt i den andre tråden, skulle jeg lage denne for å vise at man kan få hjelp flere steder.

Jeg skrev der at det var først 2 år siden jeg oppdaget dette forumet. Før det var jeg (og fremdeles er) aktiv i 2 andre forum:

- Diskusjon.no
- Kvinneguiden

De to er Norges to av største forumer, og med sitt mangfold av brukere, får man hjelp til det aller meste. Best av alt, begge har anonymfunksjoner, altså skrive innlegg som anonym bruker.

Diskusjon.no har en egen Deppetråd der man kan skrive alle tanker og få svar relativt kjapt om man ønsker. Ikke få innlegg jeg har skrevet der, både som anonym og offentlig bruker.

Kvinneguiden brukte jeg til både deppedagbok og søk om råd, og andre brukere har vært veldig flinke til å gi tilbakemeldinger og kommentarer.

Om dere ikke er fornøyd med responsen her eller søker mer utdypende hjelp, kan dere gjerne skrive i de forumene også. Der er det alltid noen som stille opp, uansett hva.

Legger ikke ut linker da de er veldig enkelt å finne.
Til forsiden