Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alt går nedover

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alt går nedover

okt 14 2016 - 07:50
Alt går feil vei. Vært deprimert i over et år. Sitter nå igjen uten jobb og venner som resultat. Er steinblakk og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Har ikke penger til å leve. De siste slantene jeg har bruker jeg opp på alkohol, og føler meg så patetisk dagen etter. Jeg veit at alkohol gjør ting 10 ganger værre. Jeg må slutte.
Jeg har nå sett meg nødt til å bestille legetime. Dette går ikke lengre. Det å sitte aleine hver dag, hele dagen, det gjør meg så trist. Konstant klump i magen, hovne øyne og sliter med å finne lyset i tunellen. Jeg er 22år gammel. Nå skulle jeg i mine øyne hatt en samboer, levd et lykkelig liv og begynne å tenke på å utvide familien. Istedenfor sitter jeg her, i sofaen, dag ut og dag inn, stirrer i veggen og venter på å få sove. Men veien ned til legevakta er lang. Døra er svintung å få opp. Jeg klarer det ikke.
Avatar

Re: Alt går ..

okt 14 2016 - 20:36
Du får ha lukke til. Ta det første steg, enten det er til legevakta eller til bestilt legetime. Då har du eit initiativ i deg til å sjå framover.
Avatar

Re: Alt går nedover

okt 14 2016 - 21:40
Huff, det er hardt når man er så langt nede :/

Har du noe familie som kunne støttet deg på veien til legevakta?
Vet ikke hvor i landet du er ifra, men om det er i Telemarks området og du trenger noen til å hjelpe den siste biten så du får hjelp så får du bare si ifra! Jente 27 her.
Avatar

Hei

okt 15 2016 - 11:06
Fortsett med det initiativet du har begynt med. Skaff en psykolog som kan lære deg å ikke sammenlikne deg med andre og ikke drive med selvmobbing. Depresjon er vanskelig nok om en ikke skal dra seg ned i tillegg. Livet er en kamp uansett.
Heier på deg og håper du får noe inspirasjon igjen.
Til forsiden