Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alltid alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alltid alene

mai 30 2018 - 14:26
Nå er jeg alene på stranda nå igjen og jeg ser andre som har venner og som koser seg mens jeg gråter stille tårer innvendig og det gjør vondt. Veldig vondt og sårt. Følelsene er vonde.
Avatar

Tøff

juni 3 2018 - 13:41
Syns du er utrolig tøff som kommer deg på stranda i det hele tatt jeg :) Selv om det er vondt, er det en seier i seg selv! Det kommer en dag der du slipper å være alene, det er jeg helt sikkert på ;)

Klem :)
Avatar

Re: Alltid alene

juni 5 2018 - 09:01
Hei Idasofie. Jeg har det også slik. Når jeg ser andre som er ut og koser deg meg venner eller kjærester så blir jeg lei meg og sint på at aller skal ha det så bra, selv om jeg vet at ikke alt er like rosenrødt for andre som dem liker å fremstå.

Tøft at du drar på stranden alene, det krever sikkert mye krefter av deg.
Jeg tilbringer MYE tid alene selv, da jeg for tiden er er arbeidsledig og aldri har hatt noen ordentlig kjæreste, noe som er så vondt og sårt.

Har venner men ingen har tid til meg lenger pga forhold og kariærer. Personlig så har jeg begynt å ta meg med en bok å sette meg på kaffe å lese, da kommer jeg meg ihvertfall ut. Kan også anbefale trening (styrke og Crdio), da får man i hverfall ut en del ubrukt energi og sinne.

Håper du får en bedre uke og noen gode dager :)


Til forsiden