Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

"Alle skal med"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

"Alle skal med"

mars 7 2021 - 11:59
Denne frasen elsker de å si i politikken. Føles komplett virkelighetsfjernt for meg. Er det noen som har opplevd kronisk depresjon og utenforskap, som klarer å ta sånt seriøst? Dette er ikke en politisk støtte til noe parti. Mer en erklæring av hvordan politikk generelt er blottet for bakkekontakt. De tror de kan vedta ting i politikken og så ordner verden seg.

Alle er ikke med, og alle kommer slett ikke til å være med, fordi kroppene våre bryr seg ikke så mye om politiske vedtak. Å si at alle skal med er bare latskap, så man ikke trenger å tenke på ekte løsninger.

Avatar

Re: "Alle skal med"

mars 9 2021 - 22:44
Jeg er i samme tankegang som deg, føler det er mye svada ute å går, særlig i type nyttårstaler. Sukkerpillen sitter litt ekstra dårlig når politikere går ut to uker senere og shamer arbeidsledige.
Det er nok mye velmenenhet i systemet og men samtidig ligger nok også tanken om at arbeidsledige skal ha det litt kjipt og straffes litt, ala at vi ikke får ferie osv.
Avatar

Re: "Alle skal med"

mars 11 2021 - 09:00
Shamet de arbeidsledige? Jeg tipper mange arbeidsføre har en holdning som det der selv om de sier noe annet. De skulle bare visst...

Når det gjelder ting som ferie og lønn er jeg helt inneforstått med at jeg, en nå trygdet person er lavklasse. Jeg har ikke engang lyst på de samme godene som de i jobb, som tjener bra.

Det jeg ønsker er at vi kan slutte å få servert hykleriet om at alle kan likestilles og inkluderes. Inkluderes i hva lissom? Alle naboene mine med fine hus, gode penger og status. Skulle jeg plutselig være en del av deres omgangskrets?
Avatar

forståelse

mars 14 2021 - 02:39
ja alle skal med
er et velbrukt uttrykk
samme som
demokratiet
er fantastisk
for de sterke
ja de som
har muskler nok
til å benytte seg
av godene
det medfører.....
Avatar

Re: "Alle skal med"

mars 15 2021 - 22:26
Haha.. så bunnsanne ord som kommer fra deg, Alien. Det har jeg tenkt også. Jeg omfavnet individualisme før. Så ble det så klart for meg det du sier. Ikke at jeg plutselig er imot individualisme, for all del, men frihet er frihet bare i den grad man er sterk... Jeg tror hverken på frihet eller rettferdighet. Hvor står man i samfunnet da, mon tro
Avatar

:(

juli 21 2021 - 03:49
Når 700 000 nordmenn lever i utenforskap flest ufrivillig i norge og lite blir gjort for å snu denne uvanen og holdninger til de privilgerte friske som trykker ned istede for å løfte de svakeste opp så er det umulig at alle skal med..
Til forsiden