Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alkoholisme

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alkoholisme

sep 27 2019 - 13:42
Hei.
Er det noen her som har sliti med rusproblemer men som har kommet seg helt ut av det? Har ruset meg av og på i 20 år, hatt et greit siste år pga. Tett oppfølging men nettopp hatt noen tilbakefall. Startet på AA, men har lyst til å skrive litt med noen i samme båt.
P.
Avatar

Samme båten

sep 28 2019 - 21:32
Heisann,
Er selv blitt litt alkoholiker. Drikker vel hver natt nå for tiden. Jeg er redd for å legge meg hvis jeg ikke har tilgang på øl eller rødvin. Bakfull hver morgen.
Jeg orker ikke få hjelp ennå. Har påført alle rundt meg så mye smerte, jeg klarer bare ikke påføre dem mer. Kanskje en dag om noen år eller så. Men jeg er faen så lei av alkohol.
Men på samme måte så er jeg idiot i fylla. Gjør ofte dritt jeg angrer på senere. Har flere steder her jeg bor hvor jeg får et fysisk ubehag av å være i nærheten. Alt jeg ønsker er å skru tilbake tiden og fiksa problemene fra starten av. Men slikt får man ikke til.
Avatar

Hmm

sep 28 2019 - 22:30
Paprika det er bra du er så tøff og startet på aa.det er bra du får oppfølging og stå på bare ved å være med i aa viser du hvor tøff du er og hvor mye du ønsker å få det bedre og ikke er som andre som ikke prøver engang for du vet sikkert selv at det ødelegger for deg selv men går utover andre rundt deg.stå på paprika.jeg heier på deg fordi du er tøff.
Avatar

Msfreak1983

okt 19 2019 - 04:05
Takk for gode ord.
Jeg sprakk etter 2 uker men er nå innlagt for å få hjelp med rusproblematikken.
Skal være innlagt i omlag 1 år.

Mrmosstone: du sier du ikke bil få hjelp enda, det er trist at d ikke ønsker hjelp selv når du vet du har påført andre smerte.

Avatar

Hei

okt 20 2019 - 13:58
Lykke til paprika.det er nok lang vei men bare tenk på dette kommer til å gå bra selv når du tviler tenker negativt uansett hva så bare prøv å stå på.De må ta godt vare på deg der og lykke til med alt.håpet er viktigst framfor alt.
Til forsiden