Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alkohol

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alkohol

jan 22 2016 - 17:28
Hei! Jeg er påvist depresjonen, dystymi. Jeg går på zipralex, 20 mg. wellbutrin 300 mg. Jeg lurer på om jeg kan drikke litt vin til helga, eller ødelegger jeg alt jeg har bygd opp den siste tiden? håper noen kan gi meg et lite svar :)
Avatar

Hei

jan 22 2016 - 21:26
Slike spørsmål skal ALLTID rettes faglærte.

Vi som er her er ikke leger eller medisinske personell.

Folk reagerer forskjellig på medisiner og folk har forskjellige forhistorier og forhold til medikamenter og alkohol og andre substanser.

Er du i noe som helst tvil så spør en lege. Du kan ringe til legevakten og spørre de på telefon også hvis du lurer utenfor åpningstidene til legene.


Men, det jeg kan anbefale deg å gjøre i fremtiden er å lese om medisiner på "Felleskatalogen/medisin". Der står alt om medisinen og alle andre medisiner.


Jeg har sjekket det nå og der står det følgende om Cipralex: Kombinasjon med alkohol anbefales ikke.

Mvh Simbaa
Avatar

Re: Alkohol

jan 23 2016 - 10:40
Dersom du velger å drikke - gjør det sakte. Ta et glass og se hva som skjer. Noen opplever å bli veldig påvirket av medisinene mens for andre går det helt fint. Det du ikke vil oppleve er at du sitter stille og rolig, drikker tre kjappe glass og går på en kjempesmell når du reiser deg opp.

Vær forsiktig. :)
Avatar

Takk

jan 23 2016 - 12:45
Tusen takk for gode svar! Nå føler jeg meg litt mer sikker! :)
Til forsiden