Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Adhd medisin / depresjon medisinen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Adhd medisin / depresjon medisinen

aug 21 2021 - 17:10
Jeg skal utredes for adhd I slutten av september. Har fått høre at adhd medisin bare har virkning på de som virkelig har adhd. Min tanke er da , kunne jeg ikke bare få prøve ut den medisinen da ? Da hadde jo jeg fått vite om det virket ! Men neida , så enkelt er det desverre ikke. Istedenfor så skal jeg øke depresjon medisinen min uke for uke !!
Selv om 6 forskjellige behandlere mener at jeg har depresjon pga ubehandlet adhd diagnose.no er jeg oppe i 150 mg på zoloft.er den 4 depresjons medisinen jeg har prøvd de siste 8 mnd. Ser ingen poeng med å ta slik medisin når alle behandlerene mener at det vil dempe symptomene på ubehandlet adhd.
Er så fortvilet over egen situasjon !!

Redigert av administrator.
Avatar

Re: Adhd medisin / depresjon medisinen

aug 22 2021 - 23:49
Det stemmer ikke at den medisinen som vanligvis brukes for å dempe adhd ikke har virkninger på mennesker uten adhd. Den mest brukte har både kortsiktige og langsiktige virkninger og bivirkninger.

Kjøpe medisiner "på gata" er alltid risikabelt, fordi kontroll ikke finnes. Du bør heller ikke blande medisiner. Det kan gjøre deg vesentlig sykere. Zoloft er en medisin som ofte virker annerledes når den blandes med andre medisiner.
Til forsiden