Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Åpenhet med psykologen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Åpenhet med psykologen

des 8 2020 - 18:29
Jeg har gått til psykiater i ca ett år nå, men sliter veldig med å være ærlig med henne om hvordan jeg har det. Har etter mye fundering innsett at selvbildet mitt og selvfølelsen min er mye verre enn jeg har fortalt. Problemet er jo at jeg føler meg ikke sånn når jeg faktisk sitter der og skal fortelle. Har skrevet ned en masse, men blir da igjen redd for at hun skal "gi opp". Det er jo ikke riktig men jeg vegrer meg noe voldsomt.

Er det noen som fks har levert noen slike skriv til egen behandler og har det isåfall hjulpet? Har ikke lyst å ha det slik, men føler meg litt fastlåst og har latt det ligge altfor lenge.
Avatar

Re: Åpenhet med psykologen

des 8 2020 - 20:18
Jo det har forsåvidt vært det. Men må sies at det startet med utredning for adhd, som jeg da har. Og venter på innkalling for utredning av autisme/aspergers. Så jeg har nok vært veldig "flink" til å svare for meg. Jeg gråter aldri der inne og det å "miste" kontrollen foran andre med følelser osv er noe jeg prøver å unngå så godt jeg kan. Så derfor jeg vurderer å heller gi henne de arkene jeg har skrevet når ting har vært som verst...
Til forsiden