Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å være glad i seg selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å være glad i seg selv

sep 15 2020 - 20:17
Hvorfor skal det være så vanskelig?
Avatar

vel

sep 16 2020 - 19:40
har du
hørt mye dritt
opp gjennom livet
blir det
som en gjentagende
cd-spiller
oppi hodet ditt
om igjen og om igjen
it`s sad
but it\s true :(
Avatar

Re: Å være glad i seg selv

sep 16 2020 - 20:39
Jeg vet, jeg sliter veldig med dette selv, jeg skulle ønske jeg hadde noen gode råd og tips til hvordan man kan bli mer glad i seg selv, men det er det jeg også leter etter; gode råd og tips. Kanskje må man rett og slett lage en notis på mobilen med alarm på, der det står sine sterke/gode/fine sider oppskrevet, som man må lese igjennom hver dag, slik at man får trent seg i å fremme/tenke på sine gode egenskaper og kvaliteter, i stedet for sine feil, mangler og svake sider! Jeg vet ikke, bare en idé. Mye av vårt forhold til oss selv har nok med den indre dialogen vi fører å gjøre, tror jeg, hva vi sier til oss selv, men dette er ikke enkelt, spesielt når man opplever mye motgang i livet, jeg er ikke noe glad i meg selv jeg heller for tiden, fordi jeg sliter så mye som jeg gjør med ting i livet.
Avatar

Tanker!

sep 26 2020 - 22:39
Fint og gjenkjennelig det Musicman skriver her! Det handler så ekstremt mye om den indre dialogen! Samtidig lurer jeg på hva du ikke liker med deg selv. Å kjenne på denne følelsen kan også være ett tegn på at noe må endres og at det trengs en personlig utvikling.
Føler mye av det samme fordi det er små ting jeg synes er så vanskelig fortiden!
En jeg er glad i gjorde meg oppmerksom på at jeg dtrever med å ta sats! Det å tørre! Hjælp!

Du er ikke alene, heier på deg!
Til forsiden