Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å smi sin egen ulykke

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å smi sin egen ulykke

aug 6 2022 - 14:11
Er det en ting jeg kan si så er det at jeg gjør absolutt alt jeg kan, rent handlingsmessig for å få det bra i livet. Det nytter rett og slett ikke å bare tenke seg glad, det er hokuspokus, naivitet. At det skal gjelde alle, at de kan tenke seg glad. Kanskje er det sånn for deg, og pris deg da heldig.

Jeg må ut i livet og prøve alt mulig for å se hva som funker i et ustoppelig innvendig jag, og med konstant indre smerte. Jeg gjør ting utenfor boksen og på kanten, har opplevet 100000 harde skyllebøtter, har ikke luksusen av å være 100% snill og grei, eller late som at jeg er det...

Ingen kan si at jeg ikke er løsningsorientert i mitt kroniske mørke! Likevel er det så grundig knusende å prøve å leve
Avatar

Å smi sin egen ulykke

aug 7 2022 - 10:22
I går var jeg igjen veldig aktiv med å smi... min ulykke. Blant annet med med flere drinker på byen for andre dag på rad.

Der fant jeg min versjon av den klisjeen, for livet er bare grader av ulykke så langt jeg vet. Derfor smir jeg min egen ulykke, forhåpentligvis smir jeg mindre ulykke enn jeg hadde fra før.

Hvis noen har lyst til å fortelle om hvordan dere smidde deres ulykke i det siste, så fortell
Til forsiden