Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å komme seg ut av en depresjon...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å komme seg ut av en depresjon...

des 13 2016 - 11:29
Hva er din "oppskrift" på å komme deg ut av en depresjon eller hindre deg i å komme i den depresjon når du kjenner du begynner å falle i en?
Avatar

Re: Å komme seg ut av en depresjon...

des 13 2016 - 21:59
Har lapper med ordtak som er motiverende og lapper med komplimenter personer har gitt meg tidligere. Tar de fram når det røyner på og minner meg selv på at alt ikke er så mørkt.

Ulike mediterings øvelser eller bare å gå en kort tur. Er veldig hardt de første gangene man tvinger seg selv på en måte, men etterhvert blir det kun lettere og lettere :)
Avatar

Re: å komme seg ut av en depresjon..

des 14 2016 - 01:04
Jeg for min del maler ganske mye, finner roen ved å få ut tankene som ellers bare bli liggende å rulle.. er jeg veldig trist og lei så setter jeg på en rørende film og rett å slett griner noen timer, jeg føler meg mye bedre etterpå av en eller annen grunn.. noen ganger er det jo selvfølgelig vanskeligere å komme ovenpå og da kan e bli sengeliggende i flere dager i strekk.. men man kommer som regel på bedre tanker etterhvert heldigvis <3
Avatar

Re: Å komme seg ut av en depresjon...

des 14 2016 - 17:09
Fant akkurat en veldig bra side på nett :) Kristanhall.no denne burde du sjekke ut, veldig mange gode tips der :)
Til forsiden