Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

41 år og depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

41 år og depresjon

des 1 2022 - 21:45
Hei
J er 41 år og har vært deprimert.. til og fra .. fra mild til dyp med psykotiske symptomer stort sett hele mitt voksne liv. Hr vært innlagt noen ganger. Gått til psykolog i ca 10 år og nå skal psykologen min snart slutte. Hun sier j har fått hjelp så Lenge at j kommer bakerst i køen m.t.p ny psykolog. Er d riktig?
At j ikke kan få hjelp av en annen psykolog lenger når min psykolog slutter?
Siden fått hjelp så lenge ?
Jul er den verste tiden på året.. er så sliten nå .. ingen energi.. det samme hvert år.. alt føles meningsløst og d er bare å karre seg gjennom denne vinteten også..
Ser ikke så mye mening i å fortsette kjempe for å klare komme meg gjennom disse periodene.. alt føles litt tomt og ganske meningsløst. Var d sånn livet skulle være? Medisiner hjelper meg så j ikkke havner i depressiv psykose ihvertfall så lett lengre ..
Det er ensomt å ha det sånn..
selv de nermeste forstår så lite.. og d er mye å kreve at de skal forstå’
Så da blir d en veldig ensom vei..
med depresjon. Alt med jobb er bare utmattende og et hamsterhjul.. er så sliten etter jobb.. og bare en kamp om å klare seg uten nokk en sykemelding ..
Hva er vitsen med alt dette?

Til forsiden