Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

4 hele år med deprisjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

4 hele år med deprisjon

mars 6 2017 - 08:56
Er så utrolig sliten av å gå å være deprimert dag inn og dag ut, det å gå fra en rett linje i 15 min så kommer de negative tankene pluss at jeg ender opp med å sitte å gråte i alt fra 20 min til 2 timer og til slutt være lei, frustrert og sint :(. Dager og måneder går i en stor berg og dalbane som aldri tar slutt og oppå det hele har jeg ingen å prate med uten om mamma og mamma klarer jeg ikke å åpne meg for da vi alltid begynner å krangle etter max 10 min :(. De få vennene jeg har klager over at jeg sutrer og depper for mye men jeg føler at ingen forstår hvordan jeg virkelig har det inni meg da, hvor vondt, sliten og ned kjørt jeg er etter å alltid stille opp for alle rundt meg uten å få noe tilbake :(.

Før var jeg en veldig sosial jente som elsket å være ute med venner, jeg elsket sola, var glad for å kunne få en hyggelig melding osv.

Nå i dag sitter jeg for det meste alene i leiligheten med trekt for gardiner og vis sola skinner så gir det meg ingen ting lengre. Det å dra ut til folk liker jeg ikke så lenge jeg ikke skjenner de veldig godt da jeg har sosial angst, når jeg får meldinger av folk tolker jeg det med en gang negativt og siden jeg kom i denne depresjonen har bare det ballet seg på med psykiske problemer som blir verre og verre :(. Hvorfor kan ikke folk ta seg tid til å bli onkelig skjent med meg først da føre de dømmer meg og sårer meg:(.

Er veldig mye i livet mitt som hele tiden drar meg nedover og nedover noe som gjør at jeg da startet med rus for å innemellom slippe unna virkeligheten.

Flere som har det slik ?
hva gjør dere for å snu om dagene litt?
Og flere her som føler det at værken venner eller familie forstår deg ?

Har nå etter 4 år med masing fått antidepressiva av legen så får se om det hjelper meg noe nå da. Fått cipralex 10 mg vis noen skulle lure.
Avatar

Re: 4 hele år med deprisjon

mars 6 2017 - 12:19
Jeg har kjent på det samme i ganske mange år. I den senere tid har jeg begynt å innse at det er måten jeg tenker om ting som er det virkelige problemet. Jeg prøver å bygge meg selv opp fremfor å grave meg ned, prøver å slutte å klandre omgivelsene og menneskene rundt meg. Ofte er det mine antagelser om dem som skaper problemene mine, ikke at de faktisk tenker eller handler vondt mot meg. Jeg trener på å ikke hoppe til den mest negative konklusjonen og leter etter andre grunner til at tingene skjer. Ofte sitter jeg igjen med en myriade av alternativer etter å ha tenkt meg om, og alle er mulige fasiter. Jeg må venne meg til at mine oppfatninger av andre ikke stemmer, bare de selv vet sikkert hva de mener og tenker i samspillet med meg.
Jeg vil stadig møte motgang, såpass har jeg fått med meg gjennom årenes løp. Løsningen til å ha det best mulig ligger ikke i å kontrollere andre eller omgivelsene. Det er ikke mulig. Man må kontrollere hvilke tanker som tillegges vekt inni oss. Finne tilbake til det som gjør oss til trygge individer og lære oss å ta tvilen vår med en klype salt.
Til forsiden