Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

21år og føler meg ferdig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

21år og føler meg ferdig

mai 7 2018 - 14:51
Har så lenge jeg kan huske hatt noe form for selvmordstanker. Siden desember har jeg virkelig hatt det vanskelig. Fikk det jeg tror er panikkanfall i eksamenstiden. Har siden vært stresset og føler at jeg mister meg selv mer og mer. Jeg prøver å late som alt er greit, men det blir vanskligere. Jeg har problmer på univeristet, med venneskap og kjærlighet på grunn av at jeg sliter med å ta meg sammen. Jeg tror folk ser på meg som en som smiler og alltid er sosial. Å leve opp til dette når du ikke klarer å sove, sliter med å spise, og generelt føler angst og depresjon hele tiden føles umulig.

Jeg vet ikke mer. Jeg vil ikke at folk skal glemme den jeg var og hvertfall ikke at de skal se den jeg har blitt. Føler meg ferdig. Vil gi opp, men vet at det vil gjøre vondt for de nærmeste. Men hvor lenge må jeg gjøre dette for andre?
Avatar

Re: 21år og føler meg ferdig

mai 8 2018 - 09:09
Hei kalle,

Jeg har 4 minutter før jeg må gå, men jeg har noen ord å dele.

Det fins folk med legitimt horrible liv, med seriøse uhelbredelige problemer, som lever i uendelig fysisk eller emosjonell smerte.

Se for deg et sjakkbrett, der du spiller uten regler, men du har et mål. Så du kan bruke første trekk på å sjå ut motstanderens konge og vinne umiddelbart.

Eller se for deg hvordan det ville være å være gud, og fly rundt og gjøre alt du har drømt om i hele dit liv.

Etter du har gjort alt du trodde du ville, vil du se hvor poengløst mange av tingene er, og du kan se ting i dybden.

For begrensningene i livet er hva som gjør livet interessant.

Og tro meg, jeg vet hva du snakker om. For to dager siden stod jeg med tauet rundt halsen, men var for redd til å ende livet mitt.

Poenget er ikke å være glad eller å ikke være deprimert eller å være kul.

Det du egentlig trenger er å finne noe som gir deg mening, og som gjør at når dagen er omme så kan du si at det er verdt det.

Og hvis du tar deg tid til å virkelig bli kjent med noen, hvis du invisterer den tolmodigheten til å la noen ta bort "guarden sin" til å vise deg sitt sanne jeg, så vil du sannsynligvis se at inne i oss så kjemper vi alle den samme rare eksistensielle kampen, og det er en liten gutt eller jente inne i oss som er livredd, usikker og som bare trenger noen å være sammen med.
Avatar

Hei

mai 18 2018 - 20:44
Vet det er litt tregt svar men forstår deg ganske godt og ha det sånn er helt jævlig men for meg hjelper det og få det ut prate med noen som forstår også og du skriver på en utrolig god måte sterkt ekte og treffende
Til forsiden