Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

100 %

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

100 %

juli 15 2020 - 18:24
Det er vanlig å få masse grunner til å ikke avslutte livet, men hvis man vet 100% det kommer aldri til å bli bedre. Aldri til å bli det du vil. Hva er det psykologien har å tilby. Jeg ønsker ikke oppmuntre til å avslutte liv. Ingen glorifisering. Jeg ønsker å grave frem bedre grunner til å la være. Jeg tenker på selv når noen sliter med selvmordstanker, om jeg har noe annet å tilby en floskler jeg ikke tror på selv. Empati kan man alltids tilby, men uten løsninger...
Avatar

Re: 100 %

juli 15 2020 - 20:45
Når man er langt nede, på bunnen, er det som du beskriver vanskelig å se lyset, og da har mine ord lite å si. Men så lenge det er pust er det håp, og vi bor i et land med muligheter. Prøv å begynn med å sette pris på de små tingene i livet som ellers er ubetydelige, klarer du å finne takknemlighet og glede over det basale så vil dørstokkmilen bli lettere overkommelig. Rom for rutiner og struktur i hverdagen er begynnelsen på å bryte opp det vonde. For min del er det fysisk trening og det å hvert år ha noe en strekke seg etter.
Avatar

Finst håp

juli 15 2020 - 21:04
Dyrk det du virkelig liker. Av behandling finst det masse forskjellig. Du må finne det som passer deg. Man må jobbe med seg selv.
For meg har trening hjulpet mye (fotball)
Det fins masse aktiviteter som er gratis gjennom psykiatrialliansen.
Struktur er viktigere enn en tror
Avatar

Re: 100 %

juli 15 2020 - 21:23
Nei. Det er det jeg mener. Når du ikke har glede av småting lenger. Du har prøvd i kanskje 10-20 år. Trening er bra. Det har jeg holdt fast på, men det er ikke akkurat sånn at det gir noen stor glede. Mer som en distraksjon og en besttende følelse av at det må jeg i alle fall gjøre for å ikke synke helt sammen i kropp og utseende.

Vi lever i et land, og verden kan man si, med masse muligheter for vellykkede. Ingen muligheter kan forandre på kroniske problemer som forhindrer nettopp å være det man trenger for å føle glede

Jeg prater nettopp om når man føler at det man trenger for å ha det bra med noe som helst, selv småting, har vært borte i 10-20 år og man aner ikke hvordan det skal komme tilbake (om ikke mirakler skjer)
Avatar

huttemeituuuuu

juli 17 2020 - 00:33
jeg forstår deg sykt mye ingenvitsen
huff det gjør meg vondt
at du har det som du har det
men problemet ligger muligens i
at vi ikke vet hva døden har å by på
vi vet ikke 100 % sikkert
at det blir til det bedre
men
orker man ikke mer
så orker man ikke mer
vit jeg tenker på deg <3
Avatar

Hei

juli 18 2020 - 02:04
Ingenvitsen jeg tenker på deg.Ingen vet uansett hva som skjer med oss alle i morgen.hvem hadde trodd i november i fjor at vi kom til å covid i verden at det blir fullstendig kaos i verden.Ingen vet hva som skjer.Det er høyere makter enn ose som bestemmer.
Avatar

Re: 100 %

juli 18 2020 - 14:14
Takk til dere... (((<3))) ja, hvem visste covid ville komme. Tok oss alle på senga. Sånn sett en slags pusterom for en outsider. Vi får fortsette å puste og håpe det er noen vits med det.
Avatar

Hei

juli 19 2020 - 00:35
Pusterom for outsider kan man trygt si men samtidig er alt enda mer deprimerende også når folk skal reise huff egoistisk å reise hold dere hjemme.dere er egoister men det er så lett å dømme andre mennesker har jeg lagt merke til.de glemmer at noen får behandling i utlandet.muskell og skjellet plager pasienter blant annet.de åpner opp disse landene er åpne men ikke reis.det blir jo utydelige signaler på en måte.De har skremt oss så mye gitt oss så mye hysteri.hold avstand vask hender ofte og pass på deg selv.det er viktigst enten folk reiser el ikke.og ikke døm andre.slik tenker jeg da.
Avatar

Re: 100 %

juli 19 2020 - 01:01
Dømming er noe mennesker liker altfor godt. Jeg følte mye på det selv. Jeg har beveget meg mye ut gjennom Korona. Jeg orket ikke sitte hjemme. Normale folk kunne være med familien, mens andre må sitte alene og deprimerte. Man får bare prøve å holde reglene om avstand og håndvask.
Avatar

Re: 100 %

aug 12 2020 - 22:38
Jeg ser heller ingen bedringsvei og har innsett at det kommer til å være som dette hele livet. I verden er det mye overbefolkning og mange som bare kom hit til livet fordi foreldre hadde et behov selv at de trengte å dekke behov. Ikke fordi de ikke egentlig ville ha barn, eller ser på egne barn som egne individer med egne liv. Det er barn som er som en dukke og som "legges" vekk med en gang foreldres behov er dekt.


Hei.
Av hensyn til Forum sitt reglement for å legge ut linker, så er deler av ditt innlegg blitt slettet.
Vennlig hilsen Admin
Til forsiden