Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

:( vondt inni halsen :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

:( vondt inni halsen :(

okt 30 2013 - 19:27
Hei :) er ny her, både her og "i angsten".. har hatt en periode med skikkelig helseangst. Følte ting var begynt å roe seg, men er så stram i halsen. Har pleid å være verst utenpå halsen,men i dag er det inni,bak i halsen.. ikke klump,føles stramt og rart.. noen som har vært borti dette??? Veldig glad for svar:)
Skikkelig bekymret :'(
Avatar

Har vært borti det...

nov 9 2013 - 01:36
...ja!! Er vel et typisk angstsymptom tror jeg. Var plaget av stram hals en periode. Det og klumpfølelse. Tror det kan komme av "feil" pusting. Man bruker muskler man vanligvis ikke bruker. Og da blir det stramt og ekkelt. Det er ihvertfall min erfaring. Kan jo også være noe så enkelt som en forkjølelse.
Avatar

hele tiden noe nytt :(

nov 9 2013 - 10:32
Takk for svar :) finner hele tiden nye ting å være redd for... fikk mensen i går og den er helt svart :( andre mnd den er kjempe mørk :( regner med at det ikke kommer av stress og angst, så nå vibrerer hodet i bekymringstanker for fult :( :(
Til forsiden