Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

virkeligheten er en vond drøm

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

virkeligheten er en vond drøm

juli 17 2014 - 10:36
Hver morgen jeg våkner har jeg store problemer med å akseptere virkeligheten. Den føles ut som en drøm. Alt føles ut som en vond drøm. Alt har totalt mistet mening. Jeg har vært veldig depressiv over flere år nå, men nå i det siste har det blitt så ille at jeg ikke klarer å akseptere at det er en virkelighet tilstede. Alt dør, alle dør. Jeg dør. Man må bare gjøre det uten noe valg. Meningsløst. Det gjør meg livredd at ting er som de er. Det gjør meg så redd at jeg ikke tror på virkeligheten siden jeg finner det vanskelig å skjønne hvor meningsløst alt er nå. Det hår gått opp for meg hva livet egentlig er. Og før var jeg redd jeg bare var gal, men det har tragisk gått opp for meg nå at jeg ser kun negativt i denne virkeligheten siden det er det eneste utfallet i alt
Avatar

Re: virkeligheten er en vond drøm

juli 29 2014 - 21:15
hmm. høres ut som ut som du har mista troen på deg selv og livet. men du vet, hvis livet gir deg sitroner, lag sitronjuice.
selv i de mest håpløse situasjoner fins det små glimt av gode ting. men for å få det godt, må du tro at du vil få det godt.
positive ting og tanker tiltrekker positive ting og tanker. negative ting og negative tanker tiltrekker negative ting og negative tanker. The rules of attraction. du burde prøve å lese boken The Secret. det kan hjelpe deg å komme i gang med å tenke mere positivt og tiltrekke deg positive ting.
Avatar

Re: virkeligheten er en vond drøm

juli 29 2014 - 22:21
Jeg forstår godt hvordan du har det. Jeg har slitt mye med slike tanker selv tidligere. Slike tanker og følelser som du har nå, er ikke uvanlig å få i forbindelse med dyp depresjon og/eller angst. Man kommer inn i en slags eksistensiell krise, der ingenting stemmer lenger. En utenfor-kroppen-opplevelse, der tankemønsteret endrer seg ,og blir til noe kaotisk og skremmende. Det går liksom opp for deg hvor ubegripelig alt er, og man føler at man lever i et våkent mareritt. Vet hvordan det er, men det vil gå over etterhvert, når du er mer på plass i deg selv igjen. Dette er ikke farlig, bare veldig, veldig ubehagelig. :-/
Avatar

Re: virkeligheten er en vond drøm

juli 29 2014 - 22:24
Kjenner meg veldig igjen i det du forteller om.
Er utrolig vanskelig å se de lyse sidene av livet, for det er så lett å bare fokusere på alt det vonde og tunge. Jeg prøver hele tiden å se det positive i ting, alt fra været til mer tyngre saker. Men dette er en kamp hver dag, og en kamp jeg som oftest taper. Jeg prøver å ikke gi opp, men er vanskelig.
Til forsiden