Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

utmattet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

utmattet

aug 22 2013 - 10:10
Hei. Skriver nok et innlegg over noe som plager meg. Er det noen her som kan kjenne seg igjen i dette. Våkne tidlig om morraen, gjøre diverse ting utover dagen, stadig holde på med noe,evt gå en tur ut,på kjøpesenter eller café. Og etter man har gjort sånne ting være så utmattet at man føler man besvime, eller at man er så utmattet psykisk-og skal prøve og slappe av men akkurat som at kroppen er i i helspenn og man har ikke sjans til å slappe av eller hvile En skikkelig ekkel følelse. Akkurat som at kroppen motarbeider psyken. Vanskelig å forklare.akkurat som at gjennom hele dagen må jeg gjøre ting,også mye ting jeg ikke vil gjøre men som jeg gjør fordi jeg må pga at jeg ikke klarer å være alene. Dette blir en stor påkjenning for kroppen psykisk og jeg blir helt utmattet psykisk. Men kroppen er fortsatt i helspennog klarer ikke å roe seg ned :-(
Avatar

hmmm

aug 24 2013 - 10:14
Ingen som kjenner seg igjen nei :-[
Avatar

joda

aug 25 2013 - 00:03
Kjenner til det veldig godt
Avatar

utslitt

aug 29 2013 - 22:45
Hei. Jeg kjenner meg også igjen. Kan høres ut som du også er en sånn høysensitiv person som meg selv. Blir ganske fort sliten av både fysiske og mer sosiale ting, som at jeg blir helt overveldet/overstimulert. Finner det ofte vanskelig å roe meg ned igjen og greie legge meg ned og slappe av når jeg kommer hjem, litt "gira" liksom. Høres dette ut som hvordan det er for deg også?
Avatar

Utslitt

aug 30 2013 - 19:51
Det er akkurat slik jeg også føler det for tiden, og det er så hemmende.
Til forsiden