Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

svimmelhet og cipralex

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

svimmelhet og cipralex

mars 18 2013 - 13:03
Hei igjen, har gått på Escitalopram ( billigutgaven av cipralex) siden august og har god effekt av dei, men sliter i perioder med svimmelhet og lurer på om dette kan skyldes Escitalopram, veit da er ein bivirkning i starten men lurer på om den kan vare så lenge. Går på 15 mg. Har enno dager der eg ikkje er på topp men har da mykje mykje bedre, og har tenkt å trappe ner til 10 mg når eg føle meg enda bedre.
Er da nokon som etter så lang tids bruk slit med denne bivirkningen eller andre bivirkninger? Treng ikkje svar som at å slutte hjelper for da er ikkje aktuelt for meg der eg er no.
Skal begynne hos psykomotorisk fysioterapaut og håper han lærer meg å takle smertene mine og rydde litt opp i gammelt grums, dette må til for å klare å takle dårlige dager.
Mvh annasofia.
Avatar

Joda...

mars 18 2013 - 16:59
Hei..!!

Selv har jeg brukt Cipralex i over 7 år. Litt varierende dose, men min erfaring er at svimmelheten har kommet når dosen har hvert litt lav. Skal jo ikke påstå at det er slikt for alle, men...

Selv jobber jeg med nedtrapping om dagen, som blant annet gir meg disse plagene.
Avatar

Takk

mars 20 2013 - 19:32
Takk for svar, greit å høyre at andre har lignenede symptom sjøl om ein egentlig ikkje vil at andre skal ha problemer. Men når har angst er det greit å vite at ting er "normale" tross alt :-)
Til forsiden