Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

svimmelhet-nesten besvime

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

svimmelhet-nesten besvime

sep 7 2013 - 17:41
Hei. Er det noen her som sliter med det samme som meg? Jeg sliter med en bli borte følelse-eller besvimefølelse. :-( :-( og dette kan holde på i flere timer. Jeg blir så redd for du jeg føler at jeg blir borte. Føler meg helt Nummen i bein. Og jeg man ha det sånn selvom jeg har en fin dag psykisk. . . . . Blir så redd jeg. :-( hva skal jeg gjøre? Hjelper lite å oppsøke lege. Han sier jo bare at det er jeg som er overfølsom og al det er angst. . . . . Noe jeg ikke klarer å stole på.
Avatar

JA

sep 10 2013 - 20:21
Ja, jeg har dette også... Det er et nokså nytt fenomen for min del. Noe som fikk meg til å ligge på sofaen i dagesvis. Jeg hadde høyt blodtrykk, men noe sier meg at det var pga stresset rundt svimmelheten.. men hvem vet..

Det kan vare i timesvis til meg også. Helt umulig å vite. Ikke alltid jeg føler beina svikte under meg, og det skremmer meg faktisk bare mer. For å være svimmel av og på er i mitt hode noe som sier sykdom.. uff.. jeg vet ikke. men om legen sier det så...
Til forsiden