Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sosial angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sosial angst

aug 10 2017 - 21:30
Jeg er en 22 år gammel gutt. Har nettopp begynt på skole igjen, etter et friår der jeg jobbet hjemme på gård. Har nesten hele livet slitt med sosial angst. Var særdeles sjenert som barn etc, på friåret mitt isolerte jeg meg selv mer og mer. Min til stand av sosial angst har forverret seg betraktelig på dette året.

Det jeg lurer på er om det er flere som opplever at denne sosiale angsten drar en tilbake hver gang man stopper opp eller begrenser sin sosiale aktivitet? Som om der skulle vært en usynlig strikk man jobbet i mot. En strikk som drar en tilbake hver gang man slutter å utfordre seg. Bor på drøbak om det er noen som trenger en venn med sosial angst, si ifra.
Avatar

Hei

aug 10 2017 - 22:34
Ja, skjønner godt hva du mener. Det skal ikke lenge til før en er tilbake til scratch. Er fort gjort å isolere seg selv, og det krever mer å treffe andre jo lenger tid det går
Til forsiden