Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sosial angst for jenter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sosial angst for jenter

feb 15 2018 - 00:53
God dag , ville bare høre om det er noen andre her på dette forumet som sliter med angst for det motsatte kjønn? kunne gjerne hørt noen tips for hvordan jeg kan få selvtillit blandt jenter , hadde før men mistet den plutselig, og føler at selvtillit er noe av det viktigste for å bli i sammen med noen, savner det å holde rundt noen osv.. Vet ikke hvorfor men jeg har ikke noe grunn til å være usikker men blir det uansett, for er egentlig fornøyd med utseendet og personligheten min men klarer ikke å vise den , så kunne ønske noen jenter ville bli kjent med meg fordi om jeg har angst med en gang kan jo bli kjent først for da blir det bedre etterhvert , kunne ønske førsteintrykket ikke var viktig, føler det vertfall slik ikke sikkert jeg har rett da..sorry for lang tekst trengte bare å dele .. Gutt 19
Avatar

Re: sosial angst for jenter

feb 15 2018 - 01:17
Har også bipolar lidelse men har kontrollen på humøret angsten er den værste og jeg tror hvis den var vekk så hadde jeg nesten vært frisk som en uten den «lidelsen», er faktisk fornøyd med at jeg har den høres sikkert rart ut for andre men fordi jeg har noen gode oppturer iblandt hvor jeg er ekstra selvsikker blandt de , men den forsvinner alltid.. og det lenge.
Til forsiden