Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

snakke noen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

snakke noen?

sep 7 2018 - 16:29
Hei, jeg har slitt med angst i flere år pga en lei situasjon jeg har vært oppi. Vært utsatt for rykter og hets og jeg sluttet i sist jobb pga bl.a ryggprolaps, men også godt å komme seg vekk fra situasjonen(men dette er ikke arbeids relatert, det er folk "der ute" som holder på) Det er kjempe slitsomt dette. Det er ikke innbilt det jeg er oppi og jeg er redd for å ikke bli tatt på alvor. Derfor holder jeg det inni meg. Jeg er relativt og sterk som person, men dette har gått over styr. Det går utover selvtiliten min, humøret og jeg tviler på meg selv.

Det har blitt kollektiv mobbing og jeg har vurdert å flytte, men aner ikke hvor. Synes også det er dumt en skal måtte flytte pga sånt, når jeg har røtter her.
Jeg sover som regel godt hver natt, men noen ganger våkner jeg sånn i 06-07 tiden av meg selv. Og rett etter jeg har våknet så kommer alle tankene om situasjoner fra mobbing og episoder som har skjedd på matbutikker og ute osv. Jeg sier ikke alle behandler meg dårlig men ja det har vært mange episoder, og det er bare blitt verre. Så tankene kverner om om dette konstant. Slitsomt å våkne og dette er det første som hver morgen kommer til tankene. :( Så har jeg angst for å gå ut, føler jeg må stålsette meg. Men jeg presser meg selv siden jeg må handle mat og på besøk etc. Og mange ganger kommer jeg hjem med dårlige opplevelser og masse negative tanker. Noen ganger helt på gråten eller sint. :(

Nå har jeg ikke så veldig stort nettverk siden jeg gikk på en kristen privatskole fra 3-10 klasse og har ikke mange venner. De vennene/bekjente jeg har nå er gift med barn. Så ja.. Jeg får iblant veldig behov for å ta opp mobilen når jeg er ute og angstfølelsen kommer. Og iblant trenger jeg sårt noen å snakke med på tur ute. Men jeg har nesten ingen å ringe, evt kommer jeg til mob svar ofte osv. Dette gir meg enda mer angst..
Så hvis noen der skjønner hvordan jeg har det og selv har behov for eller liker å snakke med andre per tlf her så hadde jeg satt stor pris på flere venner, også i tlf lista :) Du trenger ikke bo på samme sted som meg og kjønn spiller ikke en stor rolle. Kanskje vi kan treffes en gang men ja, det er jo ikke stress eller påkrevd :) Jeg kan være litt sjenert i starten så er fint om du er litt åpen og liker å snakke ;) Men at det likevel er rom også for meg å snakke når jeg trenger ;) Håper noen tar kontakt.
Avatar

Nyevenner82

sep 11 2018 - 19:30
Sendte deg en melding og en venneforespørsel :)
Avatar

Hei

sep 11 2018 - 20:37
Har lagt deg til som venn, Rambotknikk :-)
Avatar

Hei.

okt 24 2018 - 08:58
Kjenner meg godt igjen i din situasjon desverre.
Tar gjerne en prat.

Legg meg gjerne til som venn.
Til forsiden