Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

smerter ved angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

smerter ved angst

aug 27 2019 - 20:00
hei, er det vanlig og få ubehag og smerter i venstre brystmuskel ved angst evt at man kjenner det litt i venstre arm? har blitt testa for alt mulig men finner ingenting. smertene kommer og går og er ikke der konstant. mens jeg har disse smertene har jeg ikke hjertebank eller noen andre symptomer men kun brystsmerte. fokuserer jeg får jeg det aldri og har som sagt blitt testet mange ganger og flere ganger av samme ting f.eks. 4 ekg tester. har aldri hatt dette før jeg fikk mitt første panikkanfall i mai. noen som har det som meg? begynner å bli skeptisk til hva dette kan være.. isåfall noen tips?
takk
Avatar

Re: smerter ved angst

aug 27 2019 - 21:00
Helt vanlig! Ikke vær skeptisk. Er kun muskelsammentrekning. Helt ufarlig.
Avatar

Hei.

aug 28 2019 - 08:38
Jeg har det samme å lurer veldig selv på hva dette kan være. Jeg får panikk anfall men smertene i brystet som stråler ut til venstre skulder/arm får jeg også helt uten angst følelse eller hjertebank.

Smertene er veldig plagsomme å vonde
Avatar

Crazycrey

aug 28 2019 - 15:16
Dersom du ikke har vært hos legen din med dette, så vil jeg anbefale deg å ta det opp. Hvis du har vært, og legen sa det ikke er noe, så skal du tro på det.

Smerter som oppstår plutselig, og som forsvinner igjen "med det samme" er helt ufarlig, helt vanlig og absolutt alle som lever på planeten opplever det fra tid til annen.

Kroppen består av rundt 650 muskler. De fleste merker vi ikke at vi har engang.
Avatar

mandeltre

aug 28 2019 - 20:39
det som er skremmende er at jeg kan f.eks. ha det i en hel dag (de kommer og er der noen min) går vekk så kommer de tilbake og dette kan også flytte seg litt noen ganger (sjeldent) på høyre side men det kommer litt der også. lurer så sykt på hva dette er
Avatar

Re: smerter ved angst

aug 29 2019 - 09:21
Det er ingenting egentlig annet enn muskelsammentrekninger.Du kan jo ta noen strekkøvelser. Når man har mye angst har vi en tendens til å bevege oss annerledes. Anspenthet, stølhet, stivhet, leamus, og prikking og sånn er vanlig når man angster mye. Det er fordi man helt underbevisst anspenner musklene i kroppen. Også når man ikke føler seg urolig.

Men i ditt tilfelle spesielt, og som du skrev i en annen post, du er i utredning for Bekhterevs. Du kan ta kontakt med legen din og spørre om det kan ha noe med det å gjøre. Jeg er ganske sikker dette er angstrelatert fordi jeg har det selv i perioder, og det var også en muskel der som trigga min pangst mange år siden.
Til forsiden