Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

slutter å puste om natta

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

slutter å puste om natta

juli 27 2019 - 02:11
Nå er det 28 grader inne og kjempe varmt.. jeg sliter litt med søvn fra før (i perioder). Og nå sovna jeg i typ 1 min og våknet opp og det kjentes ut som jeg ikke hadde pustet på 1 min. Jeg hev meg etter pusten mange ganger og ble veldig redd. Men tror mye har med å gjøre at det er så varmt så jeg følte jeg ikke hadde pustet på lenge (derav panikk), men at jeg pusta egentlig fint.
Ringer Angst telefonen nå.. men det er kø.
Avatar

Opplever det samme

jan 24 2021 - 23:08
Hei!
Jeg opplever det samme.. men hos meg er det først og fremst angsten for å gi slipp når jeg sovner.. ikke noe jeg styrer sjøl. Men våkner brått i det jeg sovner og hiver etter pusten og får hjertebank. Ofte blir det forverret om rommet et varmt da nesen har lettere for å tette seg samt tung luft.. ikke noe farlig, men svært ubehagelig. Somme dager døgner jeg mye fordi dette skjer..
Avatar

Re: slutter å puste om natta

jan 27 2021 - 21:57
Tror dette helst er kroppen som roer seg, samme med pusten. Om du har mye fokus på pusten skvetter du gjerne til når du har sovnet og plutselig føler pusten har stoppet. Lover deg at det har den ikke!
Til forsiden