Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

redd- igjen!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

redd- igjen!!!

aug 4 2013 - 22:07
alltid redd for noe!!! Selv om jeg HVET at det er helt idiotisk og dumt, blir kroppen min helt vannittig oppskremt hvis noe skjer- satte fast tommelen i døra og klemte til- en ulykke som kan skje med alle, og det ble ikke engang et merke på tommelen min.... men den var stiv og vond, og selv om jeg HVET at jeg ikke kan dø av å ha skadet en tommel, og at det ikke er farlig, så går kroppen inn i angst-modus----- hvor idiotisk er det ikke.....er så leiiiiiii....alle synes jeg er en tulling og pyse, og det erste er at jeg er klar over at de har rett..............men, angsten spør jo ikke om lov, den bare tar seg til rette................
Avatar

du er ingen pyse

aug 5 2013 - 08:52
Vi som har angst å div er mye tøffere en resten , vi lærer å leve med problemene ,vi tør å snakke om problemene,
Avatar

stå på!

aug 7 2013 - 22:49
Du er ingen pyse. For den som har angst så oppleves det som virkelig fare, selvom det ikke er en reell fare. Det beste er å forsøke å stå i angsten og holde ut. Uroen gir seg etter en stund, selvom det er jæ...når det står på. Jeg har slitt færlt med angst, men har kommet mye lengere nå med eksponeringstrening og å trene på å stå i angsten.. og vet du hva..det funker:))..angsten går over og den dukker sjeldnere opp.. Jeg har tro på at du også vil klare det:).
Til forsiden