Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

puls!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

puls!

nov 25 2009 - 11:58
Hei hei.
er det noen her inne som får pauser i puls??slik at man kjenner det i kroppen at det hopper over litt?? jeg har dager med dette som kommer og går. finner ikke noe galt på ekg.men er kjempe engstelig alikevel!!
Avatar

Re: puls!

nov 25 2009 - 14:49
Opplever en del av det. Akkurat som om hjertet hopper over et slag innimellom. Dette er visstnok helt normalt og ikke noe å bekymre seg over. Har merket mindre til det etter at angsten roet seg ned litt.
Avatar

Re: puls!

nov 27 2009 - 10:28
godt å høre at dette kan forekomme ved angst.jeg merker det kommer veldig,hvis jeg har endel å tenke på.eller er stresset innvendig.da kan jeg ha perioder med dette som varer noen dager.
spiller jo ingen rolle om jeg er i aktivitet,eller sitter rolig.det kommer uansett.føler det i hele kroppen for hvert stopp som skjer.også blir jeg sliten av det når det holder på i tide og utide.
Avatar

Re: puls!

des 3 2009 - 09:35
snakker om altså!!!
huttetu,nå er det værre enn noen gang dette her. tydeligvis inne i en periode med overhopp og urolig hjerte aktivitet.
kommer jo hele dagen nå.hopper over og driver på. kommer fra jeg står opp til jeg legger meg.prøver å overse det litt,men neimen ikke lett!har nå begynt på cipralex for to dager siden,og håper dette kan hjelpe meg litt etterhvert også!
skal det aldri stoppe dette tullet med denne rytmen????de kaller det vel ekstra slag???men det stopper jo litt opp?

Avatar

Re: puls!

des 3 2009 - 19:30
Er skikkelig ekkelt men man blir etterhvert vandt til det.
Til forsiden