Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

pepsi max

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

pepsi max

aug 10 2014 - 12:44
Jeg har i 10 år ikke drukket noe annet enn pepsi max...og pepsi max er vel den nest mest solgte brusen i Norge, så jeg er ikke alene med den avhengigheten. Jeg har nå gått en uke uten å drikke en dråpe pepsi max og allerede føler jeg at angsten har roet seg. Det er jo selvsagt mulig at det er bare oppe i hodet mitt, og at det ikke var brusen som gav meg angst, men det spiller ingen rolle. Jeg er bedre. Har kun hatt et panikk anfall denne uken og den generelle angsten er mindre enn før. Så om du drikker alt for mye pepsi max, ville jeg prøvd å slutte med det. Bare et lite tips fra meg.:-)
Avatar

Re: pepsi max

aug 10 2014 - 16:25
Så bra at du har det bedre!

Selv drikker jeg ikke noe særlig brus og aldri pepsi max.
Avatar

Re: pepsi max

aug 28 2021 - 12:54
Pepsi max inneholder en del koffein, så det er ikke umulig at det kan ha bidratt til å gjøre angsten din værre. Smart å kutte det ut uansett, det er ikke sunt selv om det ikke har noen kalorier.

Uansett, jeg har stor tro på at et godt kosthold og fysisk aktivitet kan bidra til å redusere angstsymptomer, som igjen kan bidra til at blir mindre redd for angst, og så videre.
Til forsiden