Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

paranoide tanker eller angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

paranoide tanker eller angst?

aug 6 2018 - 15:29
- Jeg er redd for å bli drept.
- Jeg er redd for at folk planlegger langsiktige forferdelige ting med meg, fordi jeg er sett på som et "lett offer" for det.
- Jeg gir opp å ringe hjelpetelefoner, fordi det føles som om det er skuespill satt opp av den som prøver å gjøre fæle ting mot meg
- Tør ikke gå alene i nabolag eller gater
- Ser på alle rundt meg på gata fordi de kan være de som kommer til å fange meg/drepe meg
- Jeg har så mye angst at jeg vil kaste opp ofte, og legen skriver bare ut sobril til meg
- Forstår ikke det med å føle seg gal, eller føle at andre vil få meg til å føle meg gal.


Kanskje jeg bare har det greit liksom, men at jeg bør ta de varselsignalene som kommer til meg på alvor. Og når noen sier at "Det er du som tenker rart" eller får meg til å føle meg som om jeg er gal, så er det en hersketeknikk, for å på en måte psyke meg ned eller forvirre meg mer, slik at jeg kan "bygge meg opp" på deres premisser og bli som dem/samfunnet/et større offer for å bli manipulert og behandlet som en dritt, og til slutt bli gjort all mulig vold mot og kanskje drept.

Noen som har noen tips?
Og er det en plass jeg kan ringe om jeg er redd for å bli skadet eller drept? Føler jeg kanskje burde ha sagt i fra før og sånn... Så er det lettere for dem å finne ut hvem som gjorde det osv. Er så redd.
Avatar

Re: paranoide tanker eller angst?

sep 20 2018 - 23:14
Hei. Jeg håper du har fått no bedre hjelp siden du skrev dette. Det høres jo mer ut som paranoide tanker enn vanlig angst, siden beksriver en redsel for så spesifike, men urealistiske ting. Veldig kjedelig at du har det sånn iallfall. Har du nevnt disse tankene i detalj for legen din? Det er jo ikke uvanlig å få angstdempende medisiner av lege når man har mye angst, men det er viktig at du er veldig tydelig på hvor krevende tanker du går med i tillegg, så legen kan henvise deg til terapi, evt prøve andre medisiner.
Avatar

Re: paranoide tanker eller angst?

sep 20 2018 - 23:15
*noe bedre
Avatar

Re: paranoide tanker eller angst?

sep 20 2018 - 23:17
*siden du beskriver. (blir ekstra mye skrivefeil når jeg skriver med trette øyne :)
Til forsiden